Polis Her Yerde Onu Arıyor

Polis Her Yerde Onu Arıyor

Polis Her Yerde Onu Arıyor

A+A-

Aslen Milaslı olan işadamı Hüseyin Kayrak, dün akşam saat 20.00 sıralarında alışveriş için gittiği Yenişehir'deki alışveriş merkezinin otoparkında pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Polis, zanlının kimliğini kısa sürede belirledi. Katil zanlısı her yerde aranıyor.

Denizliinternethaber.net'in haberine göre, 49 yaşındaki Hüseyin Kayrak'ın zeytinyağı imalathanesi bulunuyor. Cinayet anının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye çekilmesi nedeniyle polis, katil zanlısının kimliğini kısa sürede belirledi.

PEKİ NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Katil zanlısının kimliğini belirleyen Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri her yer de O'nu arıyor. Kayrak'ın cesedi Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından memleketi Milas'a gönderilirken, katil zanlısının yakalanmasının an meselesi olduğu öğrenildi.Polise yakın kaynaklar, işadamı Hüseyin Kayrak'ın katil zanlısına borcu olduğunu, bir süredir borcunu ödemediği ve tarafların daha önceden de defalarca bu nedenle sözlü tartışma yaşadığını açıkladı. Aynı kaynaklara göre, cinayeti işleyen kişi, işadamından alacaklı ve alacağını tahsil edemediği için bu cinayeti planlamış.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.