Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170'inci yılı

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170'inci yılı

DENİZLİ İl Emniyet Müdürlüğü, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170'inci yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı.

A+A-

Denizli polisi kuruluş yıldönümünü kutlandı

DENİZLİ İl Emniyet Müdürlüğü, Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170'inci yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı. 

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170'inci yıl dönümü için ilk olarak Valilik önünde tören düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, emniyet müdür yardımcıları, emniyet amirleri ve polis memurları törene katıldı. Tören mangasını selamlayan İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. 

Ardından konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Namal, polis teşkilatının kuruluşunun çoğu ülkeden bile daha eski olduğunu, polisin halkın can ve mal güvenliğini korumak için gece gündüz çalıştığını söyledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi. 

İl Emniyet Müdürü Namal ve müdür yardımcıları, buradan Forum Çamlık AVM'de düzenlenen polis sergisine geçti. Polis memurları sergide, polis tarafından kullanılan araç ve gereçler hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Polis teşkilatının halkıyla iç içe olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Namal, "Polis vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için zaman gözetmeksizin çalışıyor. Teşkilatımızın 170. yılını kutlamaktan dolayı onur duyuyoruz. Teşkilatımızın kuruluşu bir çok ülkeden bile daha eski ve köklüdür. Vatandaşımıza çalışmaları anlatmak için böyle bir sergi açtık. Çeşitli şubelerimizin yaptıkları çalışmaları halkımıza anlatıyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.