Polis Uyuşturucuya Göz Açtırmıyor

Polis Uyuşturucuya Göz Açtırmıyor

Polis Uyuşturucuya Göz Açtırmıyor

A+A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu çetesine göz açtırmadı. Zehir tacirleri şafak operasyonu ile kıskıvrak yakalandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, ilimizde çevre illerle bağlantılı olarak uyuşturucu madde ticareti yapıldığına dair istihbari bilgiler alındı. Alınan bilgilerin değerlendirilmesi ile hızla çalışmalara başlandı. İlimize uyuşturucu madde naklederek satmaya çalışan şüpheli şahıslar ve bağlantıları ortaya çıkarıldı. Yaklaşık 3 ay boyunca yürütülen çalışmalar sırasında uyuşturucu şebekesinin kullandığı adresler ve faaliyetleri tek tek deşifre edildi.

Hazırlık sürecini tamamlayan Emniyet Birimleri 24.08.2017 günü şafak operasyonu için düğmeye bastı. Çivril Merkezli olarak, Denizli İl Merkezi ve Uşak İlinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, beş (5) hedef şahıs yakalanarak göz altına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde ele geçirilen uyuşturucu maddelere, tabanca ve fişeklere el konuldu.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen başarılı operasyon sürecinde bugüne kadar toplam 164 adet ecstasy hap, 33,63 gram esrar maddesi, 23 adet reçeteye tabii suboxone hap, 1 gram eroin maddesi, 0,9 gram metamfetamin maddesi, uyuşturucu madde satışında kullanılan 2 adet hassas terazi, 1 adet kurusıkıdan çevirme tabanca ile 13 adet farklı çaplarda  fişek ele geçirildi. Şüpheliler ile bağlantılı uyuşturucu madde kullanıcısı sekiz (8) şahıs hakkında yasal işlem yapılırken, “Uyuşturucu Madde Ticareti” suçundan gözaltına alınan beş (5) şüpheli emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından 25.08.2017 günü adli merciler önüne çıkarıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.