Polis Zehir Tacirlerine Göz Açtırmadı

Polis Zehir Tacirlerine Göz Açtırmadı

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İstanbul İlinden ilimize uyuşturucu madde sevk ederek, madde ticareti yapmaya çalışan bir gruba yönelik operasyon gerçekleştirildi.

A+A-

Narkotik ekiplerinin yaklaşık 4 aydır yürüttüğü takip sonucunda il merkezimize  uyuşturucu madde getireceği tespit edilen şüpheliler İzmir yolu üzerinde kıskıvrak yakalandı. Biri yabancı uyruklu iki şüphelinin kullandığı araçta yapılan aramada 5 (beş) ayrı poşet halinde 502 (beş yüz iki) gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Öte yandan il merkezinde şahısların bağlantılı olduğu bir adreste de arama yapıldı. M.Ö. isimli kişiye ait ikamette yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile narkotik madde kullanımı amacı ile hazırlanmış düzenek bulundu.  

İlimiz İzmir-Denizli Karayolu üzerinde görevlilerce risk analizine dayalı olarak yapılan bir diğer çalışmada ise ekiplerin dur ikazına uymayarak kaçmaya çalışan bir araç yakalandı. Araç içerisinde esrar maddesi ile ecstasy hap bulunması üzerine B.Ö. isimli şahıs gözaltına alındı. Şüphelinin ilimiz Topraklık Mahallesinde bulunan adresinde yapılan aramalarda da satışa hazır halde paketlenmiş uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

11 Kişi Tutuklandı

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Nisan Ayı içerisinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlar neticesinde ilimizde toplam 583 gram metamfetamin maddesi, 126 gram esrar maddesi, 50 gram eroin maddesi, 53 adet ecstasy hap, 54 adet sentetik ecza ve 18 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Uyuşturucu Madde Suçlarından 60 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Uyuşturucu Madde Ticareti Suçu kapsamında adli makamlara sevk edilen 15 şüphelinin 11’i çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.