Polise arkadaşının kimliğini gösterdi, kandıramadı

Polise arkadaşının kimliğini gösterdi, kandıramadı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde şüphe üzerine durdurulan ve arkadaşının kimliğini ibraz eden şahsın 13 yıl hapis cezası ile arandığı tespit edilerek,...

A+A-
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde şüphe üzerine durdurulan ve arkadaşının kimliğini ibraz eden şahsın 13 yıl hapis cezası ile arandığı tespit edilerek, şahıs cezaevine gönderildi.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekiplerinin ilçemiz genelinde suçlu veya suçluların yakalanması amacıyla sürdürdükleri çalışmalar sürüyor. Ekipler Türkmen Mahallesi ara sokaklarında durumundan şüphelendikleri bir şahıs durduruldu. Şahsın vermiş olduğu kimlik fotoğrafı ile şahsın görünüşünün farklı olduğu anlaşılması üzerine, şahsın arkadaşının kimliğini verdiği tespit edilerek, şahsın gerçek kimlik tespiti yapıldı. Şahsın yapılan sorgulamasında H.T. isimli şahıs olduğu, Türk vatandaşı veya Yabancının yurt dışına çıkmasına imkan sağlama, Bilişim sistemleri banka veya Kredi kurumlarının Araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılıktan arandığı ve toplamda 13 yıl 5 ay kesilmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi. Şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

IHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.