Polislerden Tek Bir Şey İstedi

Polislerden Tek Bir Şey İstedi

Denizli’ye bağlı Sarayköy ilçesinde eşinin kendisini terk etmesinden ötürü cinnet getiren bir kişi, silah ile çevreye rastgele ateş etti.

A+A-

Olay dün Denizli’ye bağlı olan Sarayköy ilçesinde gerçekleşti. İddialara göre, eşinin kendisini terk etmesi neticesinde cinnet getiren Faruk Ş. Adındaki şahıs sokak ortasında silahı ile sokağa rastgele ateş açmaya başladı.

Şahıs daha sonra bir binanın içine girdi. Çevrede korku ve paniğe sebep olan olayda, vatandaşlar olayı acil bir şekilde polis ekiplerine haber ettiler. İhbarın alınması ile olay yerine gelmiş olan polis ekipleri, hemen harekete geçti. Operasyona Özel Harekat Polisleri de yerlerini aldılar.

Eşinin Dönmesiyle İkna Oldu

Polis ekipleri, cinnet getiren şahsın silahını bırakması için ikna etmeye çalıştılar. Eşinin eve dönmesini isteyen Faruk Ş. Polis ekipleri tarafından silahının bırakılması için ikna edilmeye çalışıldı ama Faruk Ş., eşinin eve geri dönmesini istedi. Silahı sadece bu koşulla  bırakacağını ifade etti. Eşinin eve dönmeyi kabul etmesinden sonra Faruk Ş. silahını bırakmaya ikna oldu. Silahını bırakmış olan Faruk Ş. teslim olmasından sonra gözaltına alındı.

Faruk Ş.’nin daha evvel de eşinin evi terk etmesi nedeni ile intihara kalkıştığı ifade edildi.

Kaynak: Sarayköy.com.tr

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.