Proje Yarışmasında Acıpayam Belediyesine Ödül

Proje Yarışmasında Acıpayam Belediyesine Ödül

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 7.Akdeniz Belediyecilik Proje yarışmasında Acıpayam Belediyemiz ödüle layık görüldü.

A+A-

Peyzaj Planlama Tasarım ve Uygulama Proje dalında ACIPAYAM KANYONU 1. oldu.

Antalya /Kepez Belediyesi Mimar Sinan Kongre Merkezinde düzenlenen törende ödülü Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Kepez Belediye Başkanı Sn.Hakan Tütüncü’nün elinden aldı.

Acıpayam Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Erdem,Akdeniz Belediyeler Birliği Meclis üyemiz Arif Alagöz ile birlikte törene katıldı.

Bu ödülü Acıpayam Belediyesine layık gören Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve aynı zamanda Kepez Belediye Başkanı Sn. Hakan Tütüncü ,tüm jüri üyelerine ve projede emeği geçen Acıpayam Belediyesi personellerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Konu ile alakalı konuşan Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan,

"Acıpayam  Belediyemiz Akdeniz Belediyeler Birliği’nin düzenlediği  7.Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda Peyzaj Planlama Tasarım ve Uygulama Proje kategorisinde  ACIPAYAM KANYONUMUZ ödüle layık görüldü. 

Ödülümüzü Antalya Mimar Sinan Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen törenle Belediye Başkan Yardımcım Hüseyin Erdem bey ve Akdeniz Belediyeler Birliği Meclis üyemiz Arif Alagöz bey halkımız adına aldı.

Bizleri ödüle layık gören Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanımız ve Kepez Belediye Başkanımız Sn. Hakan Tütüncü’ye, değerli jüri üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emeği geçen belediye personellerime ayrıca yürekten teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.