PttTrade Denizli İş Dünyasına Tanıtılacak

PttTrade Denizli İş Dünyasına Tanıtılacak

PttTRade, 9 Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB)’nde yapılacak olan toplantı ile Denizli iş dünyasına tanıtılacak.

A+A-

E-ticaret hizmetleri kapsamında bilhassa yerli şirketlerin ve KOBİ’lerin uluslararası alanda bilinirliğinin ve tanınırlığının arttırılması ile alakalı çalışmalar yapan PTT, Denizli’deki şirketleri ve KOBİ’leri dünya pazarına ulaştırıyor…

Türkiye’nin en kapsamlı ve gelişmiş akıllı e-pazaryeri portalı olmayı amaçlayan PttTRade, 9 Ekim 2019 Çarşamba günü, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB)’nde gerçekleştirilecek toplantıda, Denizli iş dünyasına tanıtılacak.

İş Dünyasıyla Buluşuyor

Alıcı ve satıcı firmaları online platformda buluşturan, “Ticaret Yapmanın Kolay Yolu” sloganı ile hayata geçirilen PttTRade, Denizli iş dünyası ile buluşacak. Denizli PTT Başmüdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek tanıtım toplantısında, katılımcılara, PttTRade portalının özellikleri ile sağladığı avantajlar anlatılacak.

PttTRade’in ülkemizde üretilen ürün ve hizmetleri, online platformda alıcı ve satıcılar ile buluşturarak, Türkiye’nin dünya e-ticareti içerisindeki payını artıracağını ve geliştireceğini söyleyen Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili ve Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, söz konusu etkinliğin önemine dikkat çekerek, uluslararası pazarlarda faaliyet gösteren veya göstermek isteyen tüm üyelerini, 9 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 14.00’da DENİB’de yapılacak tanıtım toplantısına davet etti.

PttTRade Nedir?

B2B (Firmadan Firmaya Satış) portalı PttTRade, üretici, toptancı ve perakendeci firmalar ile ticaretin gerçekleştiği iş modelidir. Türkçe ile birlikte 13 farklı dilde hizmet veren portal, dış pazarlara ulaşmayı ve dış müşterilerle iletişimi sağlıyor. Portalda bulunan yapay zekâ, site içi arama motoru, gelişmiş ürün filtreleme, satış pazarlama araçları, kullanıcıların kolay bir şekilde ticaret yapmalarına imkân tanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum