Pütün, Ahlaklı Belediyecilik Yapacağız

Pütün, Ahlaklı Belediyecilik Yapacağız

Yeniden Refah Partisi  Beyağaç Belediye Başkan Adayı Sezayi Pütün, yerel seçim startını verdi...

A+A-

Pütün Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını vatandaşların da katılımıyla büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirdi. Sezayi Pütün , "Gövdemizi taşın altına koyduk" dedi.

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım başladı. Beyağaç Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına YRP Denizli İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, YRP Beyağaç ilçe başkanı, CHP Belediye Başkan adayı MHP Beyağaç ilçe Başkanı Yaşar Akakça çevre ilçelerden gelen Yeniden Refah Partili çok sayıda vatandaş katıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı seçim bürosu açılışında Belediye Başkan Adayı Sezayi Pütün yaptığı konuşmada

 ‘’Her şey Beyağaç ilçesi için olacak Beyağaç’ı birlikte yöneteceğiz size söz veriyorum sizden gizli saklı hiçbir şey olmayacak ilçemizde. Belediyecilik vatandaşından gizli yapılacak işler değil. Beyağaç’ta ne yapılacaksa hepinizin haberi olacak. İlçemizin bütün ihtiyaçlarını zaten biliyorduk arkadaşlarımızla kafa kayaya verdik ve tek tek yazdık. Sizden alacağımız destek ile çözülemeyeck sorun bırakmayacağız. Allah’ın izniyle sizlerin bize vereceği destek ve güven ile 1 Nisan’da ilçemizin sorunları ve ihtiyaçları için gece gündüz demeden çalışacağız’’ dedi..

Yeniden Refah Partisi Denizli İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir de açılışta yaptığı konuşmada adayı Sezayi Pütün’e destek ve oy istedi.Kalabalık vatandaş topluluğu ile yapılan seçim koordinasyon merkezi dualarla açıldı. Seçim bürosunun açılışından sonra İl Başkanı il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçede bulunan tüm esnafı tek tek ziyaret ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.