Ramazan Bayramı’na Erişmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz

Ramazan Bayramı’na Erişmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Başkan Özbaş, mesajında şu sözlere yer verdi:

“Dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaşarak yaşadığımız Ramazan Ayı’nı tamamlayıp, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Aziz milletimizin hayatında müstesna bir yere sahip olan bayramlarımız sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü gibi güzel hasletlerimizi pekiştirirken, dargınlıkları sona erdirmekte, barışa ve muhabbete vesile olmaktadır.

Sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu paylaşma, toplum olarak kaynaşma ve dayanışma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini gönül birliği ile gerçekleştirmeliyiz. İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde ailemiz, yakınlarımız ve toplumumuzun sağlığı için sosyal mesafeye uymamız ve kurallara özen göstermemiz gerekmektedir.

Bu yüzden, bayram kutlamalarımızı salgın hastalık sebebiyle,  EVDE KAL çağrısına uyarak, iletişim cihazlarımızı kullanmak suretiyle yapmalıyız.  Bayram günleri virüsün yeniden yayılma günleri olmamalıdır. Şimdiden tedbirlere uyarsak en yakın zamanda yine eskisi gibi birlik ve beraberlik içinde bayramlarımızı geçirebiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle;   aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.