Ramazan,Türk İslam Alemine Hayırlar Getirsin

Ramazan,Türk İslam Alemine Hayırlar Getirsin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli eski Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Ramazan Ayı’nın başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

A+A-

“HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyen MHP’li Erbeyin, “Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir Ramazan Ayı’nı bir daha birlikte karşılamanın mutluluğunu tüm halkımız ile paylaşmanın sevincini yaşıyorum. Oruç ayı olan Ramazan Ayı bünyesinde, bir çok hikmeti, güzellikleri barındırır. Şöyle ki Oruç; insanın azim, sebat, kanaat, metanet ve sabır gibi ahlâkî güzelliklere sahip olmasına, aç kalarak nimetlerin kıymetini bilmesine ve bu vesile ile yoksulların halini düşünüp onlara merhamet ve şefkat hisleriyle yaklaşmasına sebep olur. Bütün bu özellikleriyle Ramazan, dinî duygularımızın kuvvetlendiği, nefislerimizin kontrol altına alındığı, yardımseverliğin zirve yaptığı bir zaman dilimidir. Sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği, birçok güzellik ve hikmetlerle dolu, rahmet ve mağfiret ayıdır” dedi.

 

Ramazan ayının bereket getirmesi dileğinde bulunan Erbeyin şunları söyledi: “Geçmiş yıllarda olduğu üzere bu yılda da ilimizde Ramazan ayı bütün güzellikleriyle, bütün yardımseverlik duygularıyla ve en üst düzeydeki manevi iklimiyle gönülleri kaplayacaktır. Mübarek Ramazan Ayı’nın ülkemizde, şehrimizde ve tüm İslam Âleminde oluşturduğu birleştirici gücün, dünyada barışın ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin başlangıcı olması en büyük arzumuzdur. Yüce Mevlâ’dan Ramazan Ayı’nın, milletimize, tüm Türk-İslâm Alemine hayırlar getirmesini, insanlığın hidayet ve barışına vesile olmasını dilerim . Sevinç ve kardeşlik duygularının çoğaldığı, insanların mutlu bir şekilde kucaklaştığı ve birbirimize sarıldığımız mübarek Ramazan Ayı’nın tüm Denizli halkımız için sağlıklı, huzurlu, bolluk ve bereketli geçmesi temennisiyle, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” MESUT GÜLER

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.