Ramo 1. bölüm full tek parça izle Show TV

Ramo 1. bölüm full tek parça izle Show TV

Ramo 1. bölüm ile Show TV'de. Ramo 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo 1. son bölüm full tek parça izle linki Show TV'de.

A+A-

Ramo 1. bölüm ile Show TV'de. Ramo 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ramo 1. son bölüm full tek parça izle linki Show TV'de.

Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç'in başrollerde oynadığı Ramo dizisinin ilk bölümünde Adana'da efendisine başkaldıran Ramo karakterinin sıra dışı hayat hikayesi konu olacak.

RAMO 1. BÖLÜM ÖZETİ

Ramo ve ailesi, Adana’da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşarlar. Cesareti ve zekâsıyla işlerin yürümesini sağlayan kişi ise Ramo’dur. Gözükara bir delikanlı olan Ramo, ailesinin hak ettiği insanca muameleyi görmesi için, ne pahasına olursa olsun bu adaletsizliğe son vermeye karar verir.

Ramo 1. bölüm izle

Ramo, çalıştıkları aileye karşı isyan etmek niyetindedir. Ancak aile meclisi buna izin vermez. Fakat Ramo ailesine rağmen harekete geçer. Ve isyan ateşinin ilk fitilini yakar. Bu yolda Ramo’yu en çok zorlayan şey patronunun kızı Sibel’dir. Birbirlerine duydukları aşkı bastırmak ikisi için de zorlaşmaktadır zira. Ramo tüm aksiliklere rağmen hedefine doğru adım adım ilerlerken, en yakın arkaşı Boz’un yaptığı bir hata tüm planlarını alt üst eder. Can dostunun yaptığı hata yüzünden, Ramo hayatının en zor kararıyla karşı karşıyla kalacaktır.

RAMO SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.