Ramo 26. bölüm izle

Ramo 26. bölüm izle

Ramo 26. bölüm izle için araştırmalar devam ederken Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Ramo 26. son bölüm tek parça halinde 25 Aralık tarihinde sadece Youtube’de.

A+A-

Ramo 26. bölüm full izle için dizi takipçileri büyük bir merak içerisine girerken başrollerinde Murat Yıldırım’ın oynadığı Ramo 26. son bölüm 25 Aralık Cuma akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Dizinin hemen bitiminde Ramo 26. bölüm tek parça halinde Youtube üzerinden izlenebilecek.

Ramo 26. bölümde neler yaşanacak?

Fidan halasının acı intikamını almak için yola çıkan Ramo’yu büyük engeller bekler. Ramo’nun artık sadece tek bir hedefi vardır. O da Sibel’i bir an önce Cihangir’in evinden alarak uzaklaştırmaktır. Cihangir’de buna karşılık olarak Ramo’yu öldürmek istemektedir. Bunun için de göze dönmüşçesine Sibel’i kullanacaktır.

Ramo 26. bölüm

İstanbul’da artık bütün ibreler sadece Cihangir’i göstermektedir. Yavuz’un gelişi sonrasında her şey alt üst olurken buna en çok öfkelenen yine Ramo olacaktır. Fidan halasını halen unutamayan ve bunun için intikam yemini eden Ramo engellerle karşılaşsa da bundan asla vazgeçmeyecektir. Yavuz’un dokunulmazlık ise artık kalkmıştır.

Ramo 26. son bölüm izlemek için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.