Reklam Filmine Denizli Damga Vurdu

Reklam Filmine Denizli Damga Vurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim süreci için hazırlanmış olan ve tüm kanallarda yayımlanan “Zor olsa da Dönmem Geri Senin Yolundan” isimli reklam filmine, Denizli damga vurdu.

A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyası  boyunca gösterilen “Zor Olsa da Dönmem Geri Senin Yolundan” isimli reklam filmi seçimlerde en çok dikkat çeken  ve izlenen reklam filmi halini aldı.  Tüm televizyon kanallarından paylaşılan reklam filmine, Denizli ili damga vurdu. Reklam filmi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Abdurrahim Karakoç'un yazdığı şiiri okuması ile başlıyor, eserde Türkiye'nin pek çok kentinden gönüllü insanlar da bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ithafen  dile getirilen "Dönmem Geri Senin Yolundan" şarkısının seslendirilmesi ile de süren reklam filminde Cam Horoz, Denizli Teleferik, Bağbaşı Yaylası ve Down Cafe gibi Denizli Büyükşehir Belediyesince şehre kente kazandırılan yatırımlara yer aldı.

Milyonlar "Dönmem Geri" dedi

Klipte bunun yanından Başkan Osman Zolan’ın kızı olan Ceyda Zolan, BELTAŞ Genel Müdürü konumundaki Mehmet Teke, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerinden Mehmet Ali Yılmaz ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafeterya'da çalışıyor olan özel çocuklar vardı.  Reklam filminin 3 günde tamamlandığı belirtilirken televizyon ekranlarından da paylaşılan klip büyük  bir beğeni aldı.

1 Mayıs Mesajı ve Millet Bahçelerinde Denizli Vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebeti ile yayınlamış olduğu görüntülü mesajında da yine Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete açtığı Denizli Teleferik’in görüntüleri vardı. Ayrıca Cumhurbaşkanı seçim kampanyasının en büyük projelerden bir tanesi olan "Millet Bahçeleri"nin tanıtımında da yine Denizli’yi kullanıldı.

 “Emeği Geçenlere Yürekten Teşekkür Ediyorum’’

Başkan Osman Zolan, bu gururun tüm Denizlililerin olduğunu,  güzel şehrin tanıtımı bakımından muhteşeme bir çalışma olduğunu, bu reklamlar sayesinde birçok insanın Denizli’yi görme, tanıma imkanını bulduğunu, tüm ulusal gazete ve televizyon kanallarında Denizli’nin yer aldığını, bu çalışmaların ortaya çıkmasında emek harcayan herkese yürekten teşekkür ettiğini, belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.