Rektör Bağ'dan Yeni Öğrencilere Mesaj

Rektör Bağ'dan Yeni Öğrencilere Mesaj

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, 2018-2019 eğitim öğretim senesinde PAÜ’yü kazanmış olan öğrenciler için “hoş geldiniz” mesajı paylaştı.

A+A-

Sözlerine “Sevgili Öğrenciler, Pamukkale Üniversitesi’ne Hoş Geldiniz! İfadeleri ile başlayan Rektör Bağ, öğrencilerin uzun ve yorucu bir sınava hazırlık döneminin ardından PAÜ’lü olduklarını, geleceklerine hazırlanırken kendilerine güvendikleri için, bu ara sıra zorlanacakları, bazen eğlenecekleri fakat  sürekli öğrenecekleri üniversite senelerini kendileri ile paylaşmayı seçtikleri için çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Bize İnanın

Bu güvenin getirmiş olduğu gurur ne kadar büyükse, onun omuzlarına yüklediği sorumluluğun da bir o kadar ağır olduğunu belirten Rektör Bağ, bundan sonra öğrencilerin  kendi ailelerinden birer fert olduğunu, onların geleceğinin kendileri için kendi çocukları, kendi ailelerinin gelecekleri kadar önemli ve değerli olduğunu,  Pamukkale Üniversitesi’nin yöneticileri, öğretim üyeleri ve çalışanları olarak bu sorumluluğun büyük bir ciddiyet ve onur ile kabullendiklerini, evrensel değerler ışığında, güncel bilgi ve teknolojiyi kullanıp, ulusal ve uluslararası standartlarda eğitim-öğretim, araştırma- geliştirme ve uygulamalar ile insanlığa hizmet etme; temel insanlık değerlerine saygılı, yetkin, yenilikçi, girişimci bireyler yetiştirme misyonları ile öğrencilerin  eğitimi ve gelişimi için ellerinden geleni yapacaklarına inanmalarını istediklerini söyledi.

3 Temmuz 1992’de eğitim-öğretim hayatına başlamış olan Pamukkale Üniversitesi bünyesinde olan 15 fakülte, 17 meslek yüksekokulu, 6 enstitü, 3 yüksekokul, 39 araştırma merkeziyle eğitim-öğretim-araştırma faaliyetlerine devam ettiğini söyleyen Rektör Bağ, üniversitede şu anda 174 ön lisans, 137 lisans ve 135 yüksek lisans ve 48 doktora programıyla toplam 494 program bulunduğunu vurguladı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.