Rektörle Öğrencinin Gülümseten Diyalogu

Rektörle Öğrencinin Gülümseten Diyalogu

Pamukkale Üniversitesi Öğrencilerinin kampüs içinde daha kolay bir şekilde seyahat edebilmesi amacı ile ücretsiz ring uygulamasına başladı.

A+A-

PAÜ tarafından başlatılmış olan bu uygulamanın duyulması ve sosyal medyada da yayılması ile uygulamayı eleştiren bir öğrenci ile PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ arasında yaşanan ve herkesi gülümseten bir diyalog oldu.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), öğrencilerin okul içerisinde ulaşımı kolaylaştırmak için ring olarak isimlendirilen ücretsiz otobüs seferleri başlatılacağını ilan etti. Ekim ayında, 07.00 ile 23.30 saatleri arasında öğrencilerin ring hizmetinden yararlanabileceği ifade edildi . Bu haber Twitter'da da geniş yankı buldu. Pek çok öğrenci, sosyal medya üzerinden yapılan bu hizmetten memnun olduğunu ifade etmesin rağmen olumsuz yorum yapanlar da oldu. PAÜ'de okuyan Berkay Yıldız adındaki bir öğrenci, ücretsiz ring uygulamasının gereksiz olduğunu ifade etti. ve kendi Twitter hesabından "PAÜ'de ringin ne işi var. Sanki ODTÜ" paylaşımında bulundu.

REKTÖRDEN HIZLI CEVAP

Genel olarak sosyal medyada aktif olan PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, öğrencinin bu paylaşımına hemen cevap verdi. Gönderinin altına cevap yazan Prof. Dr. Bağ, "Kullanmak zorunda değilsin" ifadelerini kullandı. Bağ'ın bu cevabı yüzlerce beğeni aldı. Rektör Prof. Dr. Bağ'ın kendisini cevap vermeyeceğini düşünen cevap karşısında şoke olan öğrencinin cevabı ise herkesi gülümsetti. Öğrenci Rektör şu cevabı verdi:

"Hocam okul zaten uzamıştı, mezun olamayacağım galiba bu tweetten sonra"

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.