Resim Sevdalıları Canlı Performans Sergiledi

Resim Sevdalıları Canlı Performans Sergiledi

Zeybek Resim ve Sanat Atölyesi kursiyerlerinin yağlıboya resimleri Forum Çamlık’ta açılan sergide Denizlililer’in beğenisine sunuldu.

A+A-

Sergi boyunca atölyenin öğrencileri ellerinde fırçaları, önlerinde tuvalleri ile resim yaparak canlı performans da sergiledi. 7’den 70’e her yaştan kursiyerlerin yıl boyu yaptığı resimler, sergiyi ziyaret edenlerin büyük beğenisini kazandı.

Hafta sonu 2 gün için planlanan sergi, Forum Çamlık ziyaretçilerinden gördüğü ilgi üzerine pazartesi akşamına kadar uzatıldı.

Zeybek Resim ve Sanat Atölyesi’nin kurucusu ressam Fatma Zeybek, Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan kurslarda eğitmen olarak Denizli Halk Eğitim Merkezi’nden iki resim öğretmeninin de görev aldığını belirterek, Merkezefendi Kültür Merkezi ve Denizli Ticaret Odası önünde açılan sergilerin ardından 3. sergiyi Forum Çamlık’ta açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Zeybek Resim Atölyesi’nde kursların haftanın 7 günü devam ettiğini ifade eden Fatma Zeybek, tüm resim meraklılarını atölyelerindeki kurslara katılmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.