Rezisdans Dairesini 49 Yıllığına Bağışladı!

Rezisdans Dairesini 49 Yıllığına Bağışladı!

DENİZLİ'de müteahhit 35 yaşındaki Merter Söylemez, rezidans dairesini babası Ali Söylemez'in adının verilmesi şartı ve Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılması amacıyla, 49 yıllığına bedelsiz İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne teslim etti.

A+A-

Devir protokolü Valilik'te düzenlenen törenle imzalandı.

 

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren işadamı Merter Söylemez, müteahhitliğini kendisinin yaptığı Şemikler Mahallesi'nde, rezidans konutların bulunduğu sitedeki bir daireyi, babası Ali Söylemez adına, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne 49 yıllığına bedelsiz bağışladı. Lal Rezidans A Blok'ta bulunan 245 metrekarelik dairenin Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılacağı kaydedildi. Dairenin devir protokolü Valilikte düzenlenen törenle imzalandı. Protokol imza törenine Vali Şükrü Kocatepe, Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan, hayırsever işadamı Merter Söylemez, babası Ali Söylemez ve annesi Hülya Söylemez katıldı. Devir protokolüne imzayı Vali Şükrü Kocatepe, Merter Söylemez ve Dr. Veli Kılınçarslan attı.

 

Denizlililer adına aileye teşekkür eden Vali Kocatepe, "Ali Bey ve eşi uzun yıllar sağlık sektörüne hizmet verip emekliye ayrılmış ve böyle güzel bir evlat yetiştirmişler. Merter kardeşimiz de gönüllü olarak da böyle bir bağışta bulunarak sağlık sektörüne katkıda bulunuyor. Denizli'ye yaptıkları bu katkıdan dolayı şükranlarımı sunuyorum" dedi.

 

Merter Söylemez, "Bu vatanın ekmeğini yiyen bir evladı olarak hizmetlerimizle ve çalışmalarımızla milletimizi faydalı olabilirsek ne mutlu. Ömrümüz yeterse bundan sonra da büyük bir hastane yaptıracağız. Ama önce annem Hülya Söylemez adına yaptıracağımız öğrenci yurdunun müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu tür hayırlarda yarışmak istiyoruz" dedi.

 

Aile Sağlığı Merkezi'nde beş muayene odası bulunacağı ve beş hekimin görev yapacağı kaydedildi. Ayrıca tıbbi müdahale, bebek ve çocuk, aşı, engelli hasta muayene odalarının yanı sıra, laboratuvar ve emzirme odasının da yer alacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.