
ROK'a bir darbe de Nagehan'dan
Zor günler yaşayan Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir darbe de boşandığı gazeteci Nagehan Alçı'dan geldi.
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca "yasa dışı bahis", "nitelikli dolandırıcılık", "rüşvet" ve "kara para aklama" suçlarına yönelik yürütülen soruşturmada, 200 kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini duyurdu. Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimlerden biri de televizyon yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı oldu.
Gazeteci Murat Ağırel, Kütahyalı’nın banka hesabına "kasa hesap" diye tabir edilen hesaptan "16 milyon 141 bin 893 TL para girişi, aynı hesaptan 1 milyon 472 bin TL para çıkışı tespit edildiğini" yazdı.
3 AYA KADAR TAZYİK HAPSİ
Kütahyalı'nın gözaltına alınması gündemdeki yerini korurken, hakkında yeni bir bilgiye ulaşıldı. Notbir.com.tr’nin haberine göre; Kütahyalı boşandığı gazeteci Nagehan Alçı ve çocuklarına ödemesi gereken 2025 yılı Kasım ve Aralık nafakalarını ödemediği için geçen aylarda hapis cezasına çarptırıldı.
İstanbul 26. İcra Ceza Mahkemesi’nin Kütahyalı için verdiği kararda, “2025 yılı Kasım ve Aralık aylarına ilişkin nafaka borcunu ödememek suçundan dolayı 3 aya kadar tazyik hapsi ile cezalandırılmasına karar verildi” ifadelerine yer verildi.
İstanbul 4. İcra Mahkemesi’nin itirazı reddetmesinin ardından Kütahyalı’nın aldığı 3 aylık zorlama hapis cezası 4 Nisan 2026 tarihinde kesinleşti.
T24'ün haberine göre; Kütahyalı, boşanma sürecinin ardından Alçı'ya ödemesine karar verilen nafakayı ödemedi. Kütahyalı hakkında, konuyla ilgili birçok dosya açıldığı ve sürecin devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.