ROK'dan Gül'e Ağır Hakaret!

ROK'dan Gül'e Ağır Hakaret!

Ahmet Sever’in Cumhurbaşkanı danışmanı olarak geçirdiği dönemi anlattığı ‘Abdullah Gül’le 12 Yıl’ kitabına AKP ve Erdoğan cenahından sert eleştiriler gelmeye devam ediyor.

A+A-

Özellikle "Havuz medyası" yazarları Sever'in kitabıyla ilgili Abdullah Gül'ü hedef tahtası haline getirdi.

Havuz medyasının amiral gemisi olan aynı zaman Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak ve kardeşi Serhat Albayrak'ın yönettiği Sabah gazetesinde yazan Rasim Ozan Kütahyalı da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü hedef alan isimlerin arasında yer aldı.Kütahyalı, Gül'ün AKP’ye zarar vereceği düşüncesiyle 7 Haziran  öncesinde yayınlanmasını uygun bulmadığı kitabı ‘kötü niyetli’ ve ‘operasyonel’ olarak tanımladı.Yazısında ağır ifadeler kullanan Razim Ozan, Abdullah'a Gül'e 'fare' ve 'kalleş' gibi göndermelerde bulundu.

 

Gül’ün "tarihin çöplüğü"ne gideceğini iddia eden Kütahyalı, "Eğer Eski Türkiye güçleriyle ittifak ederek böyle bir operasyona girişirlerse büyük hüsran yaşarlar." ifadelerini kullandı.

 

İşte Razim Ozan Kütahyalı'nın Yazısının İlgili Bölümü;

 

“Ahmet Sever’in zaman ayarlı operasyonel kitabı birkaç gündür tartışılıyor. 8 Haziran’da bu sütunda köpek balıklarıyla ve farelerle mücadele zamanı diye boşuna yazmamışım.

 

Bu Gemi sayesinde adam yerine konup mevki makam sahibi olanlar ilk fırtınada gemiyi terk eden fareler haline gelebilir diye uyarmıştım. İşte fareler şimdi yavaş yavaş dökülüyor.

 

(...)

 

AK Parti Türk siyasi tarihinde Kurt Kanunu’nu aşabilen tek parti olarak tarihe geçmişti. Daha önceki sağ partiler kalleşlik hukuku ile kendi kendilerini yok ettiler. AK Parti kalleşlik hukukunu aşıp soylu bir kardeşlik hukuku geliştirebildiği için tüm dış saldırılara karşı sapasağlam durabildi.

 

Birkaç gün önce de yazdığım gibi AK Parti içinde her zaman çok ciddi tartışmalar ve ayrılıklar yaşandı ama pusuya yatma adam satma ve arkadan vurma gibi kalleşlikler yaşanmadı ya da az yaşandı.

 

Kalleş olan tipler tarihin çöplüğüne gömüldüler. Eğer şimdi birileri (Gül Y.Y.) bu işi kardeşlikten çıkarıp kalleşlik hukukuna geri döndürmeye kalkacaksa yani Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’na tuzak kurmaya kalkışacaksa bilsinler ki o şahıslar da tarihin çöplüğünü boylamak üzeredir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.