Rotary Kulübünden Cam Horoz'u Yapan Çifte Ödül

Rotary Kulübünden Cam Horoz'u Yapan Çifte Ödül

Denizli Rotary Kulübü'nün bu yılki Meslek Hizmet Ödülü; açık havada sergilenen, iki metre uzunluğundaki, ülkenin en büyük cam heykeli Denizli horozunu yapan Ömür Duruerk ve Fatih Duruerk çiftine verildi.

A+A-

Denizli Rotary Kulübü'nün mesleğine katkıda bulunan ve örnek olan kişilere verdiği Meslek Hizmet Ödülü, bu yıl cam sanatçıları Ömür ve Fatih Duruerk çiftine gitti. Duruerk çiftine Nort Point Otel'de düzenlenen törende ödülünü Denizli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Mürüvet Algümüş verdi. 

Başkan Mürüvet Algümüş, çiftin cam tasarımı konusunda kenti bir sanat merkezi haline getirmek için önemli katkılar sağladığını, iki yıllık çalışma sonucu ortaya çıkan Denizli Horozu'nu bu sayede kente kazandırdıklarını söyledi. Algümüş, "Sanatsal çalışmalarıyla takdir toplayan ve Denizli'ye önemli bir değer kazandıran genç çiftimize Meslek Hizmet Ödülü vermeyi kararlaştırdık" dedi. 

Rotary Federasyon Başkanı Mecit İsce'nin de katıldığı törende ödülü alan Ömür ve Fatih Duruerk çifti; çalışmalarını Karma Tasarım Atölyesi'nde sürdürdüklerini ve aldıkları ödülün kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.