Rus Tatyana ve Kızı Karina Zafer Kutlamalarında

Rus Tatyana ve Kızı Karina Zafer Kutlamalarında

Rus Gelin ve annesinin Atatürk Sevgisi20 gün önce Denizli’ye gelen anne Tatyana Atatürk’e hayranlığını dile getirirken Türkiye’yi ve Denizli’yi de çok sevdiğini dile getirdi.

A+A-

2012 yılında Burak Seçal’la hayatını birleştiren Karina 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katıldıktan sonra Gazi ilkokulu’nun önünde bulunan Atatürk büstünün önünde fotoğraf çektirdi.

20 gün önce Rusya’dan gelen annesi Tatyana ile birlikte Denizli’deki tarihi yerleri ve camileri tek tek ziyaret ediyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına da katılan anne Tatyana gazetemize yaptığı özel açıklamalarda :

Anne Tatyana ''Atatürk büyük bir deha sadece Türk Milleti için değil,dünyadaki mazlumlarında önderi olmuş. Kendisine büyük bir hayranlık duyuyorum. Hayatını ve yaptıklarını okudum inceledim. Kızım Karina’nın Burak Seçal ile yaptığı evlilikten sonra Türkiye ve Atatürk hakkındaki merakım daha da arttı. Daha öncede Atatürk’ü ve Türkiye hakkında bilgim vardı ama 2012 yılından bu yana daha çok araştırdım. Atatürk’e ve fikirlerine hayranlık duymamak mümkün değil'' dedi.

Rus asıllı Karina ile hayatını 2012 yılnda birleştiren Burak Seçal Denizli eğitim camiasının yakından tanıdığı emekli öğretmenler Mükerrem ve Uğur Seçal’ın oğlu. Karina ve Burak Seçal’ın 7 yaşında Roman ve daha 20 günlük olan Uğur Aslan Seçal adında iki erkek çocuğu var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.