Saadet PArtisi İlçe Kongreleri

Saadet PArtisi İlçe Kongreleri

Saadet Partisi Denizli Teşkilat Başkanı Kudret Kolbaşı, yaptığı açıklamada ilçe kongreleri ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

A+A-

Milli Görüş hareketinin 50 yıllık bir geçmişi ve gelecek nesillere aktaracağı engin bir vizyonunun olduğunu belirten Kudret Kolbaşı, bu davanın kurucusu ve lideri olan merhum Necmettin ERBAKAN hocamızın söylediği gibi ‘’Milli Görüş ve onun Tek Temsilcisi olan Saadet Partisi kadroları olarak bizler hiçbir dünyevi beklenti içinde olmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu sebeple ilk gün ki aşk, azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde ÇAL ve HONAZ başta olmak üzere diğer ilçelerimizde de yapacağımız kongrelerle, inşallah muhteşem bir coşku ve heyecanla teşkilat kadrolarımızı yeniden oluşturarak genç ve dinamik dava arkadaşlarımıza önemli görevler vereceğiz.

Kongre sürecimizin ilk adımı olan istişarelerimize başladık elhamdülillah. İnanıyorum ki bu bayrağı kim devralırsa alsın halka hizmeti hakka hizmet olarak görüp bu kutlu davayı en güzel şekilde temsil edecektir’’ dedi. Son olarak kongre tarihlerini de belirlediklerini söyleyen Kolbaşı, Çal İlçe Teşkilatı kongremizi 26 Aralık 2019da ve Honaz İlçe Teşkilatı kongremizi de 10 Ocak 2020de yapacaklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.