Saadet Partisi'nden Seçim Manifestosu

Saadet Partisi'nden Seçim Manifestosu

Saadet Partisi Denizli İl Başkanlığı tarafından 24 Haziran Erken seçimleri ile alakalı bir basın toplantısı düzenlendi.

A+A-

Toplantıya 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 27. Dönem Milletvekilliği seçiminin hayırlı olması dilekleri ile başlandı.

Bu kadar acil bir seçim kararı alınmasındaki en önemli sebebin, Saadet Partisi’nin yükselişi, Muhalefet partilerinin hazırlıksız yakalanmaları olduğu ifade edilen açıklamada bu hesapların tutmayacağı, seçimden önce Saadet Partisinin yükselişinin daha da devam edeceği, seçime hazırlık ile alakalı ise, Saadet Partisi olarak bunun hazırlıklarını yaptıklarını, baskın bir seçimin olabileceğini bildikleri ifade edildi.

Seçimin baskın olmasından çok da rahatsız olmadıkları belirtilen açıklamada seçimlerin adil olmayan koşullarda yapılmasından rahatsız olunduğu vurgulanarak adil olmayan taraflar şu şekilde sıralandı.

Seçim Barajı, hazine yardımından yalnızca mecliste grubu olan partilerin yararlanması, TRT’de dahil olmak üzere medya tarafından iktidar partisinin 7/24 propagandasının yapılarak tarafsızlığın kaybedilmesi, iktidar partisinin kamu olanaklarını kullanıp seçim çalışması yapması.

Tüm bu adil olmayan şartlara rağmen Saadet Partisi olarak hem Cumhur Başkanlığı seçimine kendi adayları ile girecekleri hem de Milletvekilliği seçimine katılacakları ve seçimin kazananı olacakları ifade edilen açıklama Saadet Partisi olarak Cumhur Başkanı adaylarının belirlendiğini, Genel başkan Temel Karamollaoğlu’nun Saadet Partisinin Cumhur Başkanı adayı olarak belirlendiği ve millet için hayırlı olsun denildi.

İMZAYA DAVET

Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun, Cumhur Başkanlığı seçiminde de ilgi odağı olacağı  ve inşallah en güzel neticeyi alacağı ifade edilen açıklamada, bundan böyle kanun gereği ve seçim takvimi içinde Saadet Partisi olarak; Cumhur Başkanlığı adaylığı için gereken 100.000 imza çalışmasını başlatacaklarını, 4 Mayıs Cuma günü saat 08.00’de başlayarak 9 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de imza toplama süresinin YSK tarafından tespit edildiğini, hiçbir parti ayrımı gözetmeden, Denizli’de oturan herkesi Cumhur Başkanı adayı Sayın Temel Karamollaoğlu için imza vermeye davet ettikleri dile getirildi.

YENİ TÜRKİYE

Ülke olarak büyük problemler ile karşı karşıya olduğumuz belirtilen açıklamada, AKP iktidarının mevcut politikaları ile ve yönetim anlayışı ile bu problemleri çözmesinin mümkün olmadığı, bunun yanında yeni yeni problemler ile karşı karşıya gelmemizin kaçınılmaz hale geldiğini, 24 Haziran sabahında yeni bir güne, yeni bir döneme, yeni bir Türkiye’ye uyanacaklarını, bu yeni dönemde nefret değil, kardeşliği büyüteceklerini, kin ve öfke değil, merhameti büyüteceklerini ve düşmanları değil, dostların sayısını arttıracakları vurgulandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.