Sabah Ezanıyla  Buluştular

Sabah Ezanıyla  Buluştular

Maneviyatın daha da yoğunlaştığı ve İslamiyet’in farkındalığı olan Mevlid-i Nebi Haftası için Hilal Camiinde bir buluşma gerçekleştirildi.

A+A-

Denizli İl Müftülüğü’nün düzenlendiği ve Merkezefendi İlçe Müftülüğünün de katkılarıyla düzenlenen  "Sabah Namazı Buluşması”, konulu Program  Hilal Camii’nde yapıldı.  Kalabalık ve bir o kadar ihtişamlı programa Süleymaniye Camii Müezzin Kayyımı Mehmet Koçyiğit'in katılımıyla yapılan "Sabah Namazı Buluşması" programına, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık, Merkezefendi İlçe Müftüsü Talat Özmet, Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil, Divan-ı Âli Camii İmam Hatibi Yunus Bozmaz, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Başkanları, din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlahiler ve Kur’an-ı kerim okundu

Program sabah ezanından hemen sonra İl Müftülüğü Uzman Vaizi Hasan Sözer’in yaptığı sohbet ile başlayıp ,Süleymaniye Camii Müezzin Kayyımı Mehmet Koçyiğit’in sabah namazını kıldırması ile devam etti.  İl Müftülüğü İlahi Korosu tarafından ilahiler söylenip Kur’an-ı kerim  ziyafeti sunuldu. Günün anlamını ve önemini Belirten konuşmayı İl Müftüsü Mehmet Aşık,” Programa  katılan halka ve emeği geçen tüm herkese teşekkür etti. Program Merkezefendi İlçe Müftüsü Talat Özmet'in yaptığı dua ile sonlanırken Cami çıkışında katılımcılara, çorba ikram edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.