Sadakatsiz 11. bölüm engelsiz tek parça

Sadakatsiz 11. bölüm engelsiz tek parça

Sadakatsiz 11. bölüm engelsiz izle linki yayında. Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz 11. bölüm tamamını kesintisiz tek parça halinde Youtube platformundan izleyebilirsiniz.

A+A-

Sadakatsiz 11. bölüm full hd izle linki tek parça halinde yayınlandı. 23 Aralık Çarşamba akşamında yayınlanan son bölümü ile Kanal D ekranlarında boy gösteren Sadakatsiz dizisinin son bölümü yine reyting rekorları kırdı. 

Sadakatsiz son bölümünde neler yaşandı?

Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinin son bölümünde; Doktor Asya büyük bir tehlike atlattı. Evine yapılan saldırı sonrasında büyük bir huzursuzluğa kapılan Asya, her şeye rağmen Volkan’ın asla hayatına müdahale etmesine izin vermemiştir.

Sadakatsiz 11. bölüm

Bunda oldukça kararlı olan Asya, Volkan’ın kendisine doğru attığı adımlara çevreden gelen tepkilerle daha net bir şekilde görmüştür. Ancak Gönül’ün her ihtimale karşı bu soğuk savaşta yeni bir planı vardır. Yaşanan gergin anlar Ali’yi biraz olumsuz durumda bırakırken okulda yaşanan yeni problemler beklenmedik sonuçları da beraberinde getirir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.