Sadakatsiz 12. bölüm izle Kanal D canlı yayın

Sadakatsiz 12. bölüm izle Kanal D canlı yayın

Sadakatsiz 12. bölüm Kanal D canlı yayın izle! Çarşamba akşamlarının fenomen dizilerinden Sadakatsiz 12. bölüm tek parça full hd halinde Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

A+A-

Sadakatsiz 12. bölüm izle linki takipçiler tarafından merak edilmekte. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı ve Çarşamba akşamlarının fenomen dizilerinden biri haline gelen  Sadakatsiz 12. bölümü 30 Aralık tarihinde Kanal D’de yayınlanacak.

SADAKATSİZ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Asya, uğradığı saldırı sonrasında beklenmedik gelişmeler yaşanır. Bahar ile Mert’in ilişkileri yeni bir sınava tabi tutulurken Gönül de kızının evliliği için ipleri kesinlikle bırakmaya niyetli değildir. Vakıf yararı için yapılan kermes de çoğu kişi bir araya gelirken Derin de bazı gerçeklerle yüz yüze kalacaktır.

Sadakatsiz dizisinin son bölümünde; Asya evde olduğu esnada saldırıya uğradığı anlar izleyenler tarafından soluksuz bir şekilde takip edildi. Asya bu saldırı ne kadar da Volkan’ın yaptırdığından şüphelense de bu olayın üzerinden hiç zaman geçmeden yaşanması şüpheleri daha da arttırdı.

SADAKATSİZ 12. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.