Sadakatsiz 18. Bölüm izle

Sadakatsiz 18. Bölüm izle

Sadakatsiz 18. bölüm full izle! 17 Şubat 2021 akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz 18. bölüm izle tek parça halinde Youtube platformu üzerinden de seyredilebilecek.

A+A-

Sadakatsiz 18. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Cansu Dere’nin oynadığı Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Sadakatsiz 18. bölümü ile 17 Şubat akşamında Youtube platformunda yayınlanacak.

Asya’nın dönüşü ve Derin’e karşı kazandığı zafer, Derin’i sürpriz hamleler yapmaya iter. Ali’nin evden gitmesinin ardından büyük bir vicdan azabı yaşayan Volkan’ı bambaşka sorunlar beklemektedir. Yaşanan gelişmeler sürpriz yüzleşmelere zemin hazırlarken, ortaya çıkan hangi beklenmedik gerçek birden fazla kişinin hayatını kökünden değiştirecektir?

sadakatsiz18.jpg

Asya’nın aldığı karar herkeste şok etkisi yaratırken Derin büyük bir zafer kazandığına inanır. Hicran ve Selçuk’u bir araya getiren kaçınılmaz yüzleşme, beklenmedik karşılaşmaların da habercisidir. Asya’nın uzaklaşması Volkan’ı hiç düşmediği kadar büyük bir çıkmaza sürüklerken, sonuçları herkes için sarsıcı olur. Derin Ali için çaba göstermeyi sürdürürken dengeleri bir kez daha değiştiren gelişme ne olacaktır?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.