Sadece Eğlenmek İstemişti

Sadece Eğlenmek İstemişti

Türkiye’nin başarılı dizi oyuncuları arasında olan Ece İrtem’in Denizli’de yamaç paraşütü atlayışı yaparken tehlikeli bir kaza atlattığı öğrenildi.

A+A-

Yıllardır pek çok dizide kendini gösteren ve son olarak Yeni Gelin dizisindeki rolü ile beğenilen oyuncu Ece İrtem bir kaza atlattı. Yeni Gelin dizisinde rol almış olan ve dizi çekimleri için Denizli’ye gelen güzel oyuncu Ece İrtem, yamaç paraşütüyle yapmış olduğu atlayışın ardından çok zor anlar yaşadı.

Edinilen bilgilere göre, Denizli ilinin Pamukkale İlçesi'nin, Kervansaray Mahallesi, Bağbaşı Yaylası'nda, Teleferiklerin olduğu noktadan Pilot M.Y. ile beraber yamaç paraşütü atlayışında bulunan başarılı dizi oyuncusu havadayken bir anda çıkan rüzgarın ardından düşme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Atlayışını yapmasının ardından dakikalar sonra havanın bir anda bozulması ve rüzgarın çıkmasıyla beraber zor anlar yaşayan güzel oyuncu pilotun tecrübesi sayesinde rüzgarlı alandan çıkıp Askeriyeye ait olduğu belirtilen yasak bölgeye iniş yapmak zorunda kaldı. Eğlence için yapılmış olan atlayışın sert rüzgarın çıkışıyla beraber tehlikeli bir hal alması ünlü oyuncuyu da çok korkuttu.

Şok Geçirdi

Ece İrtem yere sağ salim ve yara almadan inmesine rağmen  yaşadığı adrenalin dolu dakikaların şokunu bir süre üstünden atamadı. Askerlerin de yardımıyla kendine gelen güzel oyuncu daha sonra olay yerine gelmiş olan polis ekiplerince alınıp kaldığı otele götürüldü.  Başarışı oyuncunun bu olaydan yara almadan kurtulması herkesi sevindirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.