Sağlık Sektörü Şokta

Sağlık Sektörü Şokta

Denizli halkının da yakından tanıdığı Denizli Diş Hastanesi doktorlarından Diş Hekimi Cem Eşber Baltacı, Isparta ilinde yaptığı motosiklet kazasında yaşamını yitirdi.

A+A-

Kaza, öğle sularında Isparta-Eğirdir Karayolu üzerinde gerçekleşti. Diş Doktoru Cem Baltacı yönetimindeki motosiklet, benzin istasyonuna giriş yapmaya çalışan bir otomobile çarptı. Çarpışmanın da etkisi ile motosiklet ve sürücüsü yere savruldu. Ağır bir şekilde yaralanan sürücüye olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahale yapıldı. Sürücü gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Pazar Gezmesi

Baltacı’nın ölümü, Denizli sağlık camiasını ve yakınlarını sinir krizine soktu. Baltacı’nın bir motosiklet grubu ile Isparta iline Pazar gezmesi için gittiği haberi alında. Baltacı’nın cenazesinin ne zaman kaldırılacağı ise şu anda netleşmedi.

Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada Baltacı'nın ölümünün üzüntü ile öğrenildiği ifade edildi ve Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde görevli Diş Hekimi Cem Eşber Baltacı’nın trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdiğinin derin üzüntü içinde öğrenildiği, değerli mesai arkadaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza baş sağlığı dilendiği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.