Sahibinden Satılık Araba Ve Ev Alma Fırsatı

Sahibinden Satılık Araba Ve Ev Alma Fırsatı

Sahibinden ev ya da sahibinden araba alma herkes için avantajlı bir satış yöntemidir.

A+A-

Sahibinden ev ya da sahibinden araba alma herkes için avantajlı bir satış yöntemidir. Kısıtlı ve dar bir bütçe ile ekonomik şartlarda ev ya da araba almak isteyenlerin tercihi genellikle bu satış yöntemi olur. Alıcılar internet siteleri ya da gazete ilanlarında sahibinden ibaresi bulunan ev ve arabalara çok daha fazla ilgi gösterir. Herkes birikim yapıp, rahat ödeme şartları altında ev ya da araba sahibi olamaz. Bu durum karşısında devreye taksitle ev alma fırsatları sunan kuruluşlar girer.

Kolay Alım Satım

Evin ya da arabanın sahibinden ilanına bakılarak zaman zaman çok da kolay bir alım satım işlemi ile sonlanmaz. Kefilsiz ev alma yönteminde çoğu zaman uzun süre beklemek gerekir, hem alıcı hem de satıcı açısından insanlarla tek tek görüşmek, aracı ya da evi görmek için zaman harcamak, alım satım işlemlerinde ki yasal prosedür gibi birçok konum sorun olabiliyor. Arada bir aracının bulunması gayrimenkulün ya da arabanın üzerinde fiyatın üzerine yansıyan bir aracı komisyonu anlamına gelir.

Faizsiz Finans Desteği

Kısıtlı bütçeye sahip olanlar sahibinden araba ve sahibinden ev alma yöntemini tercih eder. Ancak ülkemizde son 20 yıl içerisinde kredisiz ev alma seçeneklerinin sayısı her geçen gün artmaktadır. Kısıtlı bütçeye sahip olan ya da hiç peşinatsız ev ve sahibi olmak isteyenler kredisiz ve faizsiz sistemlerden yararlanır.  Özellikle maddi açıdan dar bütçeye sahip olan alıcıların tercih ettiği faizsiz finans desteği küçük birikimler ile insanların ev ya da araba sahibi olmasına fırsat sağlıyor.

Farklı Katılım Modeli

Faizsiz ev alma yöntemleri olarak adlandırılan birikime dayalı faizsiz finans desteği herkese farklı katılım modeli sunar.

  •  Vade farkı
  •  Peşinat
  •  Faiz
  •  Kredi
  •  Ek maliyetler
  •  Kefil gibi şartları içermeyen sistem ile ev ve araba sahibi olmak oldukça kolay.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.