Şahin Tin; Tüm Zorluklara Birlikte Göğüs Gerdik

Şahin Tin; Tüm Zorluklara Birlikte Göğüs Gerdik

Şahin Tin; Tüm Zorluklara Birlikte Göğüs Gerdik

A+A-

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti’nin kuruluşunun 16’ncı yıldönümü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Şahin Tin; “Milletimiz ile birlikte ülkemizi ve değerlerimizi daha güçlü bir geleceğe taşımak için AK Parti olarak daha çok yapacak işi var” dedi.

 

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, partisinin kuruluşunun 16’ncı yıldönümü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı. Türkiye’nin AK Parti ile düne oranla bugün daha güçlü olduğunu ve yarın daha da güçleneceğini belirten Milletvekili Şahin Tin; “AK Parti bir millet hareketi olarak 2001 yılında doğdu. AK Parti kurulduğu ilk günden bugüne milletin emanetini her ne suretle olursa olsun korumanın gayretinde oldu. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek kurulan AK Parti, her seçimden daha da güçlenerek çıktı. Milletimize verdiği tüm sözleri tek tek yerine getirdi. AK Parti her zaman milletimizin emanetine sadık kalmanın haklı gururunu yaşadı.

AK Parti, hak ve özgürlükler başta olmak üzere nice reformları hayata geçirerek, insanlarımızı ötekileştiren uygulamalara son verdi. AK Parti diğerlerinin yaptığı gibi demokrasiyi lafla değil, icraatlarıyla ortaya koydu. AK Parti, Türkiye aleyhine Dünya’da yürütülen kara propagandalara dur diyerek yeni bir vizyon oluşturdu. AK Parti AB’nin vurdumduymaz tutumuna karşı sergilediği milli duruş ile milli varlığımıza yönelen saldırıları püskürttü” dedi.

 

İKBAL SİYASETİ YAPMADIK

 

AK Parti’de siyaset yapmanın bir ayrıcalık olduğunu söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “AK Parti olarak bizler hiçbir zaman ikbal siyaseti yapanlardan olmadık. İstiklal, istikbal, bayrak, devlet ve millet için bu memleketin geleceğine hizmet ettik. 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünü milletimizin sağlam iradesi sayesinde bertaraf ettik. PKK, DAEŞ, DHKPC, FETÖ gibi terör örgütleriyle amansız bir mücadele içine girdik. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla ayrım yapmadan tüm insanlara yardım elimizi uzattık. Toplumun tüm kesimlerinin birleştireni olduk, kutuplaştıranı asla olmadık. Bu yanlış yollara tevessül edenlere de asla fırsat tanımadık. Her yeni başlangıcı bir Fatiha olarak gördük ve bu şuurla çalıştık. Vesayetleri ve statükoları elimizin tersiyle iterek milli iradenin önündeki engelleri ortadan kaldırdık” dedi.

 

TARİHİ NİTELİKTE KARARLAR ALDIK

 

AK Parti’nin hiçbir zaman hukuksuzluğa boyun eğmediğini dile getiren Milletvekili Şahin Tin, “Türkiye olarak partimiz döneminde tarihi nitelikte kararlara imza attık. Anayasa değişikliğini içeren halk oylamasını yaptık. Cumhurbaşkanını halkımızın seçmesini sağladık. Yerel yönetimler başta olmak üzere genel idare de tarihi nitelikte değişim ve dönüşümler yaşanmasını sağladık. Tüm kesimlerin görüşlerini alarak beklentilere uygun ortak kararlar aldık. Sağlık’tan eğitime, ulaşımdan milli savunmaya, tarımdan sanayiye her alanda çığır açacak önemli hamleleri hayata geçirdik” dedi.

 

TÜM ZORLUKLARA BİRLİKTE GÖĞÜS GERDİK

 

AK Parti teşkilatlarının her kademesinde hizmet etmekten büyük bir onur duyduğunu belirten Milletvekili Şahin Tin; “Tasavvurundan kuruluşuna kadar her aşamasında yer aldığım partimle ve teşkilatımın her kademesinde görev alan kardeşlerimle bir arada olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duydum. 14 Ağustos 2001 yılından bugüne her zorluğa bu kimlik ve çatı altında tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte göğüs gerdik ve bundan sonra da aynı kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz.

Bu mücadelede en büyük pay sahibi olan ve emek harcayan başta kurucu Genel Başkanımız Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve parti kurucularımız olmak üzere bu kutlu yola baş koyan tüm yol arkadaşlarımızı muhabbetle selamlıyor, hakka yürüyenlere Rabbimden rahmet diliyorum. 16’ncı kuruluş yıldönümünü kutladığımız AK Parti çatısı altında daha nice başarılı hizmetleri hep birlikte yapmaya devam etmek dileğiyle milletimize, partimize duyduğu güvenden dolayı bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.