Şahin Tin: Türkiye Bu Oyunu Bozacak

Şahin Tin: Türkiye Bu Oyunu Bozacak

Şahin Tin: Türkiye Bu Oyunu Bozacak

A+A-

MİLLİ GÜVENLİĞİMİZ HERŞEYDEN ÖNCE GELİR

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen Irak ve Suriye’ye asker gönderilmesine imkan sağlayan tezkerenin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin; “Tezkere milli güvenliğimizi tehdit eden unsurları bertaraf edecek ve bölgede yaşayan sivillerin güvencesi olacaktır” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen Irak ve Suriye’ye asker gönderilmesine imkan sağlayan tezkerenin bir yıl daha uzatılmasını değerlendirdi. Milletvekili Şahin Tin; “Asırlar boyu aynı coğrafyada nefes alıp verdiğimiz, aynı toprağa ayak bastığımız ve aynı bayrak altında huzur ve bereketi bulduğumuz kardeşlerimizle bizi düşman etmek için her yola başvuruyorlar. Şimdi de kukla devlet kurmak için yola koyuldular. Bugün Gazi Meclisimizde görüşerek kabul ettiğimiz Irak ve Suriye’ye asker gönderilmesine imkan sağlayan tezkere bölgede milli varlığımızın güvencesidir. Türkiye’nin tarihi derinliğini görmezden gelerek medeniyetimize saldıranlar, güvenliğimizi tehdit edenler sözde Irak Kürt yönetimi ve Barzani haddini bilmek zorundadır” dedi.

 

TERÖRÜ DESTEKLEYENLER BELLİ

 

Türkiye’nin güvenliğine yönelik içerde ya da dışarda organize edilen tehdit unsurların bertaraf edilmesinin kaçınılmaz olduğunu söyleyen Milletvekili Şahin Tin; “Dünya’da terör örgütlerine karşı kınama sözleri yayınlayarak nutuk atanların, perdenin arka tarafında terör örgütlerine destek veriyor olması akla ziyan bir durumdur. Bunları anlamak mümkün değil. Artık insanlık uyandı. Kimin terör örgütlerine silah verdiğini ve terörü kimin beslediğini çok iyi biliyor. Dünya’nın bir ucundan Ortadoğu ya gelerek terör dilini, kurşuna çevirenlerin işlediği insanlık suçu tarihin kara bir lekesi olarak hafızalarda yerini alacaktır. Karanlığa kurşun sıkarak suçunu affettireceğini düşünenler maalesef masum insanları karanlığın derinliklerinde canice katletmektedirler. Bu tutum ve yaklaşım hangi devlet tarafından yapılırsa yapılsın asla affedilir bir yanı yoktur. DAEŞ’e, YPG’ye ve PKK gibi terör örgütlerine silah göndererek terörle mücadele ettiğini kimse söylemesin. Buna kargalar güler” dedi.

 

TÜRKİYE BÖLGEDEKİ KARANLIK OYUNU BOZACAK

 

İnsanlık onurunu ayaklar altına alanların insan haklarından bahsetmeye hakkının olmadığını dile getiren Milletvekili Şahin Tin, “Türkiye şefkat elini ve insani duruşunu tüm dünyaya sergilerken sözde insanlık dersi verenler, terör ihracı peşindeler. İnsanlık onurunu ayaklar altına alanlar, insan haklarından bahsedemez. Bugün Suriye’de, Musul’da, Kerkük’te ve bölgenin birçok kritik noktasında masum insanlar katledilirken susan diller, masumiyet rolü oynamasın. Türkiye bölgede oynanan, karanlık oyunu bozmak için her türlü adımı atmaya devam edecektir. Gazi Meclisimizde kabul edilen bu tezkere milli güvenliğimizi tehdit eden unsurları bertaraf edecek ve bölgede yaşayan sivillerin güvencesi olacaktır. Şu husus çok iyi bilinmelidir ki, bölgede Ülkemize karşı sesini yükselterek haince planlara ortak olanlar, aldığı kararları bir kez daha düşünüp ona göre tekrar değerlendirmelidir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.