Şahin Tin'den 30 Ağustos Mesajı

Şahin Tin'den 30 Ağustos Mesajı

Şahin Tin'den 30 Ağustos Mesajı

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Şahin Tin; “Milli rüzgârımızı kırmaya, vatanımızı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Kahraman milletimiz dünya durdukça var olacak” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Milletvekili Şahin Tin, 30 Ağustos Zaferinin tıpkı Malazgirt Zaferi gibi, İstanbul’un Fethi gibi şanlı tarihin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi. Milletvekili Şahin Tin; “30 Ağustos zaferi, bütün imkânsızlıklara rağmen, milletimizin bayrak ve vatan sevgisi, askerimizin kahramanlığı ve cesareti ile tarihimizin büyük destanlarından biri olmuştur. Milletimiz en zor şartlarda bile birlik ve beraberlik içinde, tek yürek olarak, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla, vatanı için hürriyeti için mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir.

Milletimiz geçmişte yaşadığı gibi aynı kararlılığı 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında da sergileyerek istikbal ve istiklalini canı pahasına korumuştur. Ülkemizi kirli hesaplarla, iç karışıklıklarla, terörle, zayıf düşürmeye çalışan karanlık güç odakları ve onların iş birlikçi maşaları amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Milli rüzgârımızı kırmaya, vatanımızı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecek. Kahraman milletimiz dünya durdukça var olacaktır. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kast etmek isteyenlere, milletimiz ve silahlı kuvvetlerimiz tek vücut olarak, gerekli cevabı her zaman verecektir.

Bu vesileyle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.