Şahin Tin,OHAL'i Değerlendirdi

Şahin Tin,OHAL'i Değerlendirdi

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Olağan Üstü Hal’in üç ay daha uzatılması ile ilgili kararı değerlendirdi. Şahin Tin; “En üst perdeden hainlerle ve terör unsurlarıyla mücadeleyi sürdürmek için OHAL mutlak kaçınılmaz” dedi.

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TBMM Genel Kurulunda görüşülerek kabul edilen OHAL’in üç ay daha uzatılması kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye olarak bir istiklal harbi yaşıyoruz. Bir taraftan terör örgütleri, öte yandan hainler, diğer taraftan ekonomik manipülasyonlar, her yönden bir saldırı halindeyiz. Düşmanlara karşı milli bir kavganın içindeyiz. Cumhurbaşkanımızın ilan ettiği seferberlik ruhuyla yeniden dirilişimizi ve bu topraklara olan sadakatimizi haykırıyoruz.

15 Temmuz da yaşadığımız işgal girişiminin hesabını sormak ve devletimizin bekasına saldıranların cezasını vermek milli bir vazifedir. Bu mücadelenin sekteye uğramadan üst perdeden devam etmesi kaçınılmazdır. Darbede başarılı olamayanların devam ettirdiği artçı sarsıntılar ve kalleş ruhlarını tarumar etmenin temel yolu Olağan Üstü Hal kapsamında mücadeleyi sürdürmekten geçiyor. Uluslararası şebekeler ve onun maşaları ülkemizde kargaşa çıkartmak için sıraya girmişken bizim elimiz kolumuz bağlı durmamızı kimse beklemesin.

Millet olarak olaylar karşısında sağduyulu davranarak gereken tepkiyi ve istiklalimize yönelen saldırılara karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. OHAL’in uzatılmasını sorgulayanlar, Devletimize ihanet ederek, Meclisi bombalayan ve acımasızca halkımıza kurşun sıkanları sorgulasınlar” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.