Sahtekar dilenciler!

Sahtekar dilenciler!

Bir vatandaş dilencilerin sahtekarlığını kare kare görüntüleyerek sosyal medyada paylaştı.

A+A-

Ramazan ayında sokağa çıkan sahtekarlar, duygu sömürüsü ile dilencilik yapıyorlar. Vatandaşın dini duygularını ve vicdanını istismar eden dilencilerden ikisi Adliye önünde kavşakta bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Fotoğraflarda iki dilenci, sürücülerden para isterken ellerindeki bastonlara yaslanarak, iki büklüm oluyorlar. Daha sonra normale dönen sahtekarların dik ve sağlıklı yürüyüşleri dikkat çekiyor. Sahtekarlar, topladıkları paraları zaman zaman o bölgeye gelen birine teslim ediyorlar.

Vatandaş, bu anları da fotoğraflayarak sosyal medyada paylaştı ve altına şu notu yazdı: Arkadaşlar az önce gözlerimle iyi niyetimizi kullanan insanlara şahit oldum. Adliye ışıklarında biri albayrak tarafından gelen arabaların olduğu, diğeri de bayramyeri yönünden gelen ışıkların olduğu yerde iki farkı sözde dilenci insanlar gördüm. Sürekli hareketlerini takip ettim ve herkesin iyi niyetini kullanan pislik insanlar olduğunu farkettim. Arabalar gelirken iki büklüm oluyorlar, yürümeleri yavaşlıyor. Arabalar gidince normale dönüyorlar. Sonra da başka biriyle buluşup para alışverişi yaptılar. Hepsini kareledim. Sizde paylaşın herkes görsün. Bunlar yüzünden kime yardım edeceğimizi bilemez hale geldik. Yazık çok yazık!!!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.