Sakarya Sapanca Bungalov

Sakarya Sapanca Bungalov

Marmara Bölgesi’nde yer alan Sakarya Sapanca bungalov evleri ile ünlü noktalardan biridir.

A+A-

Marmara Bölgesi’nde yer alan Sakarya Sapanca bungalov evleri ile ünlü noktalardan biridir. Bu bölgede kalınabilecek çok sayıda bungalovlar, villalar ve dağ evleri vardır. Doğa içinde ve göl kenarında olması sebebiyle Sapanca genelinde farklı dekorasyonlarda bungalov evlere rastlamak mümkündür. Kalabalık şehirlerden uzak tatil yapmak isteyenlerin tercih ettiği evler çocuklu geniş aileler için de uygundur. Bungalov çevresinin karmaşıklıktan uzak ve doğa ile iç içe olması çocukların rahatça vakit geçirebilmesini sağlar. Kış sezonunda bungalovlara gidenler kar manzarası eşliğinde de hoş vakit geçirebilirler. Her mevsimi ayrı güzel olan evler son yıllarda pandemi etkisiyle daha da popüler hale gelmiştir. İzole tatil imkanı sunması bu evlerin en önemli özelliklerinden biridir.

Sakarya Sapanca Bungalov Evleri

Ormanda ahşap bir yapının içinde konaklama fırsatı sunan Sakarya Sapanca bungalov evler konaklayabilecek kişi sayısına göre farklı kapasitelere sahiptir. Minimum iki kişinin kalabileceği genişlikte olan bungalovlar günlük hayatın koşturmasından uzak bir konumda yer alır. Göl manzaralı olan evlerde hem kalabalık hem de iki kişilik oda bungalov seçenekleri biraz daha fazladır. Bazı evlerde havuz ve şömine mevcut olup bunlar lüks bungalov konseptlerine sahiptir. İlave özellikler bungalovların fiyatlarının da artmasına neden olacaktır. Mükemmel manzaralı ve balkonlu olan evler Sapanca gölüne yakın olmasıyla tatilcilere farklı bir deneyim yaşatır. Gecelik konaklama ücretine göle yakınlık artış olarak yansıyacaktır.

Sakarya Sapanca Bungalov Tatili

Ücretsiz otopark imkanının olması sayesinde özel araçla kolayca gelinebilen Sakarya Sapanca bungalov evleri ısıtma, çamaşır ve bulaşık makineleri, buzdolabı, klima, kablosuz internet gibi imkanlara sahiptir. Evin bahçe kısmında barbekü yapılabilecek alan mevcuttur. Bungalovun Kartepe Kayak merkezi gibi yerlere yakın olması gün içerisinde ekstra aktiviteler yapabilmeyi sağlar. Evlerde çocuklar ile birlikte konaklamak mümkündür. Her evin ve katın kendine özel banyosu vardır. Bu evlerde konaklayabilmek için müsaitlik durumunu önceden öğrenmek ve erkenden rezervasyon yaptırmak gerekir. Fiyatlarla ilgili de net bilgi alabilmek için telefon numaraları üzerinden ya da internet sitesinden bungalov ev kiralayan firma ile iletişime geçilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.