Sakattı Ama şampiyon Oldu

Sakattı Ama şampiyon Oldu

Ağrı'da düzenlenen Halter Gençler Türkiye Şampiyonası'nda 85 kiloda podyuma çıkan Denizlili sporcu Mehmet Avcıl sakat olmasına rağmen şampiyonluğa ulaşarak Denizli'nin gurur oldu.

A+A-

Ağrı'da düzenlenen Halter Gençler Türkiye Şampiyonası'nda 85 kiloda podyumda yer alan Denizlili sporcu Mehmet Avcıl, sakat sakat mücadele etmesine rağmen şampiyonluğu elde etti.

Ağrı'da gerçekleştirilen Halter Gençler Türkiye Şampiyonası'nda 85 kiloda podyumda yer alan Denizlili sporcu Mehmet Avcıl, sakat olduğu halde şampiyon oldu. Sağ el tarak kemiğinde zedelenme oluşan Mehmet Avcıl, toplamda 395kilo kaldırmayı başardı. Denizli Akademi Spor Kulübü adına yarışan Mehmet Avcıl, Temmuz ayı içerisinde Türkmenistan'da gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası'nda milli formayı terletecek.

8 Altın Madalya

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ahmet İbanoğlu ise yaptığı açıklamasında Mehmet Avcıl ile gurur duyduklarını söyledi.

Türk halterinin genç yıldızlarından olan Mehmet Avcıl, son yıllarda katıldığı yarışmalarda 8 altın madalya kazanmasını bildi. Mehmet Avcıl ve antrenörünü elde ettiği başarılardan dolayı kutlayan Ahmet İbanoğlu, bu zaferlerin Denizli'nin adını tüm dünyaya duyuracağına inandığını ve milli sporcumuza destek olan ailesi ve tüm emeği geçenlere tek tek teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.