Sakin Hoca Köşe Yazılarına Yeniden Başladı

Sakin Hoca Köşe Yazılarına Yeniden Başladı

Sakin Öner Hoca köşe yazılarına kısa bir aradan sonra Akishaber'de yeniden başladı.

A+A-

Sakin Öner Hoca köşe yazılarına kısa bir aradan sonra Akishaber'de yeniden başladı.Öner ilk yazısı "31 Mart seçimlerini Türkiye kazandı" yazısı ile Akishaber'de sevenleriyle yeniden buluştu.

Bugünkü yazısında 31 Mart Yerel Seçimlerinin sonuçlarının, sadece siyasi partiler, alınan oylar ve kazanılan belediyeler açısından değerlendirmenin sağlıklı olmayacağını ifade eden Öner, sonuçların Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği, Türk milletinin vermek istediği mesajlar, yani milli açıdan değerlendirmek gerektiğini ifade ediyor.

Sakin Öner'in 31 Mart seçimlerini Türkiye kazandı başlıklı yazısının tamamını okumak için Tıklayınız

SAKİN ÖNER KİMDİR?

Dil ve edebiyat araştırmacısı. 1947, Denizli doğumlu. Yozgat Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu. İstanbul liselerinde uzun yıllar edebiyat öğretmenliği yaptı. Daha sonra Behçet Kemal Çağlar Lisesi ile Vefa Lisesinin müdürlükleri ile İstanbul Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Aralıklarla çeşitli gazetelerde çalıştı. Çalışmalarını İstanbul'da sürdürdü.

ESERLERİ:

Abdülhak Hamid Tarhan (1974), Nihal Atsız (1977), Yeni Türk Edebiyatı II (ders kitabı, M. Ergül ve O.N. Ekiz ile, 1978), Köy Enstitülerinden Eğitim Enstitülerine (1979), Arif Nihat Asya (1979), Örneklerle Kompozisyon Sanatı (1981), İmlâ Noktalama ve Cümle Bilgisi (1981), Açıklama Tekniği ile Atasözleri ve Özdeyişler (1981).

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.