Saltak Caddesi'nde Balici Dehşeti!

Saltak Caddesi'nde Balici Dehşeti!

Denizli'de madde bağımlısı olduğu belirtilen 22 yaşındaki U.K., iddiaya göre, kız arkadaşı terk edince, üçüncü kattaki bir işyerinin penceresine çıkarak kurusıkı tabancayla art arda çevreye ateş açıp panik yarattı.

A+A-

Pencerede uçucu madde koklayarak elinde tabancayla intihar edeceğini de söyleyen U.K., kapıyı kırıp içeri giren özel harekat polislerince etkisiz hale getirildi.

 

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında, Valilik binası karşısında, Atatürk parkı yanındaki Ali Urhan İş Merkezi'nin üçüncü katında meydana geldi. İş merkezinde bir tanıdıklarına ait ofiste babası Z.K. ile kalan, askerden yeni geldiği öğrenilen ve madde bağımlısı olduğu öne sürülen U.K., kız arkadaşının kendisinden ayrıldığını söylemesi üzerine çılgına döndü. Bir süre uçucu madde koklayan U.K., cama çıkıp intihar edeceğini söyledi.

 

İhbar üzerine olay yerine gelen polisi gören U.K., kapıyı kilitleyip, nereden aldığı belirlenemeyen kuru sıkı tabancayı eline geçirdi. Pencereye çıkıp sağ sola ateş açan U.K.,, panik yarattı.

 

Tabancanın kurusıkı olduğunun anlaşılması üzerine polisler, uçucu madde koklayan U.K.'yi ikna etmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri önlem için binanın önüne hava yastığı açtı. U.K.'nin ikna olmaması üzerine olay yerine Özel Harekat Polisleri sevk edildi. Polislerin binaya girmemesini isteyen U.K., elindeki tabancayı çenesine ve başına dayayıp polislerin geri çekilmesini istedi. Bu sırada dışarıda olan ve kaldığı ofise dönen U.K.'nin babası Z.K., bu durumu görünce baygınlık geçirdi. Z.K., olay yerinde önlem amaçlı bekleyen ambulansa götürüldü. Binaya giren Özel Harekat Polisleri ise işyerinin kapısını kırıp elinde tabanca bulunan U.K.'yı etkisiz hale getirdi. Kelepçe takılan U.K., ekip aracına bindirilerek Denizli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

 

Oğlunun yedi yıldır madde bağımlısı olduğunu gözyaşları içinde anlatan baba Z.K., "Oğlumu çok seviyorum, birlikte kalıyoruz. Kız arkadaşından ayrılınca çılgına döndü. Yedi yıldır madde bağımlısı hastane kabul etmiyor. Tedaviyi öncelikli olarak kendisinin kabul etmesi gerekiyor. Devlet bize sahip çıkmıyor, alsınlar oğlumu tedavi etsinler" dedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.