Şampiyonlardan Bakan Ramazanoğlu’na ziyaret

Şampiyonlardan Bakan Ramazanoğlu’na ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Spor Kulübü Bakan Ramazanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

A+A-

Bakan Ramazanoğlu oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette, çeşitli branşlarda ulusal ve uluslararası arenada başarı elde etmiş  3’ü özel olmak üzere toplam 19 sporcu ile antrenör ve kulüp yöneticilerinden oluşan heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Genç sporcuların başarılarıyla gurur duyduğunu ifade eden Bakan Ramazanoğlu “Değerlerimiz, gurur kaynaklarımız. Zorlukların içerisinden başarıyla çıkanlarımız. Başarmak inanmakla başlıyor. Başarılarınız hem sizi, hem ülkemizi, hem büyük ailemizi mutlu ediyor. Diğer arkadaşlarınıza da rol model olarak onların da hayatlarını olumlu yönde değiştiriyorsunuz. Yüzümüz gülüyor, gönlümüz gülüyor. Bakanlığımızı şereflendirdiniz. Sizleri kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

Bakan Ramazanoğlu, antrenör ve kulüp yöneticilerini de tebrik ederek, “Gurur kaynaklarımıza emek veren ve bu davaya gönül verenlerin her zaman yanındayız” dedi.

 

Kulüp Başkanı Gürdal Gümüş de gelişimin bir bütün olduğunu belirterek, “Spor ile ilgilenen çocuklarımızda pozitif gelişmeler gözlemliyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin sporun içerisinde yer almaları ile birlikte akademik başarılarında artış görüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

 

Çocukların yetenekleri doğrultusunda uygun spor branşına yönlendirilmesinin önemine değinen Gümüş, “Çocuklarımızın bilimsel olarak yeteneklerinin belirlenmesi ve uygun spor branşlarına yönlendirilmesi amacıyla ‘Dezavantajlı gruplarda yetenek seçimi, yönlendirilmesi ve geliştirilmesi projesi’ için ön çalışmalara başladık” diye konuştu.

 

Gurur kaynaklarımız

 

Barış Karaarslan, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Denizli’de düzenlemiş olduğu 6. Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonasında 54 kilo kategorisinde 1. oldu.

 

Emine Uslu, 2014 yılında güreş branşında 49 kiloda Uluslararası Yıldızlar Zafer Turnuvasında Avrupa 3’üncüsü oldu.

 

Fatih Başköy, ulusal ve uluslararası birçok başarı kazanmıştır. En önemli başarıları 2013 Gençler Grekoromen Dünya Şampiyonasında 96 kg da Dünya 3’üncüsü, 2011 yılında Yıldız Grekoromen. Dünya Şampiyonasında 85 kg Dünya 5’incisi oldu.

 

Mert Ayyürü, badminton branşında 2012,2013,2014’te Türkiye Şampiyonu, 2013’te Balkan Şampiyonu oldu.

 

Çiğdem Cesur, özel sporcumuz masa tenisi branşında birçok başarı elde etmiş, 2014-2015 yılı Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Nazgül Akbal, özel sporcumuz 2015 Türkiye Masa Tenisi Şampiyonasında bronz madalya aldı.

 

Fevzi Asker, Türkiye Golf Federasyonu tarafından 2015 yılında düzenlenen Federasyon Kupasının erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Hasan Kesek, halter spor dalında Okullar arası Gençler Türkiye Şampiyonası 2’inciliği derecesi bulunmaktadır.

 

Nuray Levent,  2015 U-15 Türkiye Şampiyonu, Gençler Türkiye Şampiyonu, Uluslararası Sırbistan Şampiyonası 3’üncüsü oldu. Halter Milli Takımı sporcusudur.

 

Emrah Aydın, halter branşında birçok başarıya imza atmıştır. Milli Takım sporcusu olan Emrah Aydın 2015 Avrupa Halter Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu oldu.

 

Tugay Yaman, Musa Yazıcı, Murat Şahin, Mehmet Can Kurtay, Fatih Ismak, Dilgam Aliyev, Muhammed Said Karabulut, Samet Bulut Judo Büyükler Liginde yarışan sporcularımızdır.

 

Samsun ASP Spor Kulübü 2015 Juda Ligi “Süperlig” Müsabakalarında dördüncü olmuştur.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.