Samsunspor mucizelere bıraktı! İşte o tek ihtimal...

Samsunspor mucizelere bıraktı! İşte o tek ihtimal...

Spor Toto 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor deplasmanda Giresunspor'a 2-1 yenilerek ümitlerini mucizelere bıraktı.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de haftanın en önemli mücadelelerinden birinde Samsunspor deplasmanda konuk olduğu Giresunspor'a 2-1 yenilerek kümede kalma umutlarını mucizelere bıraktı.

Samsunspor'da büyük üzüntü yaşanıyor. Giresunspor deplasmanında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından futbolcular ve teknik heyet karşılaşma sonunda gözyaşlarına hakim olamadı. Samsunspor ligde kalma umutlarını son haftada mucizelere bıraktı.

16. dakikada Muhammet Beşir'in golü ile Samsunspor 1-0 öne geçti. Ancak Muhammed Reis, 36 ve 80. dakikalarda attığı gollerle Giresunspor'a çok önemli 3 puanı getirdi. Ligin son haftasında Giresunspor deplasmanda Gaziantespor ile karşı karşıya gelirken Samsunspor ise sahasında Ümraniyespor ile mücadele edecek.

Samsunspor'un galibiyeti ise kendisine yetmeyecek. Samsunspor'un karşılaşmayı en az 6 farklı kazanması ve Denizlispor'un da Boluspor'a en az 6 farkla kaybetmesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.