Samsunspor taraftarlarından gece boyunca Denizlispor'a taciz!

Samsunspor taraftarlarından gece boyunca Denizlispor'a taciz!

Küme düşme hattındaki kritik mücadele öncesinde Hilton Oteli'nde konaklayan Denizlispor kafilesi gece boyunca Samsunsporlu taraftarların tacizlerine maruz kaldı.

A+A-

Bugün Samsunspor ile hayati bir maça çıkacak olan Denizlispor'da gece saatlerinde büyük bir şok yaşandı. Yeşil siyahlıların kaldığı otelin önünde toplanan Samsunspor taraftarları futbolcuları gece boyunca rahat bırakmadı. Polisin olaylara müdahale etmemesi ise büyük bir şaşkınlık yarattı.

Bugün saat 13.00'da Samsun 19 Mayıs Stadı'nda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek olan Denizlispor'da gece saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Yeşil siyahlılar başına gelecekleri bildiği için ne kadar şehir dışında bir otelde kalsa da başa çıkamadı.

Otele Geldiler

Şehir dışında bulunan Hilton Otel'de konaklayan Denizlispor kafilesi gece boyunca Samsunspor taraftarlarının adeta hışmına uğradı. Gece geç saatlerde otelin önüne gelen Samsunspor taraftarları araçlar ile uzun kuyruklar oluşturarak Denizlispor takımının dinlenmemesi için ve karşılaşmaya yorgun çıkmaları adına ellerinden gelen her şeyi yaptılar.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ise yaşananlar sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Maalesef korkulan oldu. Samsunspor taraftarları oteli kuşattı. Polis olaylara müdahalede bile bulunmuyor" dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.