Sancar Çok Sert Konuştu

Sancar Çok Sert Konuştu

Bayramdan önce, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir yolu üzerindeki Sayın Bakana ait olduğunu bildiğimiz Plaza İnşaatının önünde olanca güçleri ile onlarca iş makinesinin alana yığılarak yoğun bir tempo altında yaptıkları çalışmaları gören vatandaşlar

A+A-

Demiştik ki; Öncelik Kamuya Hizmet mi, yoksa Zeybekçi’ye Hizmet mi!!!

Yüzyılın Alt Yapı Projesi sloganıyla yıllar önce başladığınız fakat bir türlü içinden çıkamadığınız bu şantiyeler, maalesef Denizli’de Yüzyılın İşkencesine dönüşmüştür. Bir çukur kazıp yıllarca kapanamayan rögarlar, bir ucundan başlayıp sonunu getiremediğiniz yüzlerce sokaklar, delik deşik asfaltlar iki saatlik yağmurda Menderese dönen ana yollar, içinden kamyon geçer diye reklamını yaptığınız halde salonları, mutfakları havuza dönen zemin katlar ve yıllardır vatandaşa çektirdiğiniz acılar ve yaralar. Çalışmalarınızdaki düzensizlikler başı bozuk kontrolsüz şantiyeler, gıcır gıcır döşediğiniz bir asfaltı on kere kazıp 15 kere yeniden asfalt yaparak kamuya verdiğiniz müsriflikler bu işin ayarının ve kontrolünün kaçtığının ana göstergesidir.

Okulların açılacağı 180 bin öğrencimizin ders başı yapacağı Pazartesi günü ana caddelerinizin birçoğu tek yönden işlemekte yolların hali malum ya rögar deliğine düşeceksin ya da çökmüş asfaltın içine. Sizce Denizli Büyükşehir Belediyesinin aciliyeti ve hizmet önceliği Bakan Beyin Plazasının önü müdür yoksa 180 bin öğrencimizin 1500’e yakın öğrenci servisinin ve binlerce öğrenci velisinin kazasız ve belasız ulaşım sağlayabilmesi için yolların, kaldırımların ve caddelerin acil bitirilmesi midir?

Siz Sayın Zolan; Bu yaptığınız hizmet adaletsizliği hizmet kayırmacılığı, hizmet eşitsizliğidir. Siz önce Bakan’a değil vatandaşa hizmet ediniz. İçinden çıkamadığınız bu alt yapı projesi resmen alt yapı işkencesine dönüşmüş ve siz hala hedef saptırmaya konu çarptırmaya devam ediyorsunuz.

Bu arada Aydın Büyükşehir Belediye Başkanını eleştiren DENİB Başkanı Sayın Süleyman KOCASERT’e sesleniyorum; Siz Denizli de trafik çilesi, otopark çilesi, alt yapı çilesi yaşamıyormuş gibi ta Aydın’a laf etmeye çalışıyorsunuz. Bir kere köprülü kavşak inşaatı Aydın da yaşayan vatandaşlara hizmet verecek olan bir projedir. Sizin gelip geçerken kullanacağınız yol Aydın çevre yoludur onu da Karayolları yapmaktadır. Denizli’nin tüm sorunlarını bitirdin de Aydın’ın sorunlarını ele aldın. Bravo. Sizlerden tüm siyasi partilere eşit mesafede durmanızı beklerdim.

Ayrıca daha dün birlikte dünyayı dolaştığınız, boy boy resim paylaştığınız Ticaret Odası Başkanı’nı tutuklandığı günden bu yana ziyaret ettiniz mi?

Buradan Sayın Zolan’a dostane tavsiyemiz lütfen Denizli’mizi layık olduğu şekilde düzgün caddeleri, seri trafiği ve geniş otoparkları ile modern, çağdaş ve huzurla yaşanabilir bir kent haline getirmek üzere acil önlemler alması ve çalışmalarını bu yönde sürdürmesidir, kentimizin güzelleşmesi adına alacağı her olumlu kararda bizlerde destek olmaktan mutlu olacağız. Fakat hizmet eşitliği bizim için İzmir yolundaki Plazanın önü ile Muratdede deki ahşap evin önü ile aynı demektir. Sizden de bu hassasiyeti önemle rica ediyoruz.

Saygılarımızla.

H.Teoman SANCAR

CHP İl Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.