Sancar: ''Denizli’nin temsilcisidir, Bizim de gururumuzdur''

Sancar: ''Denizli’nin temsilcisidir, Bizim de gururumuzdur''

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Teoman Sancar CHP önceki dönem Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın Parti Meclisi’ne seçilmesini değerlendirirken “Gülizar Biçer Karaca partinin en üst makamda bizim temsilcimizdir, gururumuzdur” dedi.

A+A-

DRT Denizli’de yayınlanan Haberin Merkezi programına konuk olan CHP İl Başkanı Teoman Sancar, kurultayı ve gündemi değerlendirdi. Kurultayla ilgili Sancar “35. olağan Kurultayı yaptık. Kemal Kılıçdaroğlu yeniden seçildi. Parti meclisi üyelerimizin görevlerinde başarılar diliyoruz. Milletimize, memleketimize hayırlı hizmetler yapmalarını diliyorum. Genel Başkanımız ve Parti Meclisi üyelerimiz önümüzdeki dönem için yol haritası belirleyerek aydınlık bir Türkiye’yi imar etmek adına, sosyal demokrat yapıyı hakim kılma adına, bu anlamda çok önemli görevleri var. En önemli görevlerden biri Genel Başkanımız ve Parti Meclisimizindir. Partinin en üst makamıdır. Onlarla birlikte biz de bu heyecanı yaşadık. Terörün, işsizliğin, ekonomik istikrarsızlığın yaşandığı bu dönemde şölen diyemiyorum ama kurultayımız demokrasinin, özgürlüğün, insan haklarının en ince ayrıntısına kadar temsil edildiği, parti içi demokrasinin yaşandığı bir ortamda geçti. Genel Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Çarşaf liste olması partimiz için hizmet etmek isteyen her partili arkadaşımızın aday olma şansı yakalaması güzeldi. 500’e yakın adayla yola çıkıldı, 1275’e yakın kurultay delegemiz vardı. Bu bir davayı, ideolojiyi paylaşmak, ülkemizin kötü günler yaşadığı bugünlerde ben de varım demek, elini taşın altına koymak anlamında önemli. Adayları tebrik ediyorum. Biz de delege olarak otobüslerle Ankara’ya gittik. Denizli’den çıkan 3 parti meclisi adayı vardı” diye konuştu.

“CHP UMUT IŞIĞI OLACAKTIR”

Teoman Sancar “Kurultayda birlik, beraberlik adına önemli adımların atıldığını hissettim. Genel Başkanımız adaylığını ilan ederken de hep birlik, beraberlik, değişim rüzgarları estirmek adına söylemleri oldu. CHP, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları ışığında yürüyen bir parti olduğunu, yine ülkemizin geçirdiği karanlık günlerde umut ışığı olabileceğini vurguladı. Partililerimizde buna inanmış ki çok kalabalık bir katılım vardı. Salonun içi, dışı hınca hınç doluydu. Partimize sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“MUTLUYUM, GURURLUYUM”

Parti Meclisi’nde Denizli’den bir temsilcinin yer aldığı için mutlu olduğunu belirten Sancar “Parti Meclisi’ne bir üye kazandıran bir il başkanı olarak Denizli’ye dönmenin mutluluğunu, gururunu yaşıyorum. İnançlı, heyecanlı geldim. Bu heyecanımızı bundan sonra yeni Parti Meclisi üyelerimizle, Genel Başkanımızla, yeni il başkanlarımız ve yeni ilçe başkanlarımızla birlikte sürdüreceğimize yürekten inancım tam” dedi.                

“KARACA EN ÜST MAKAMDA BİZİM TEMSİLCİMİZDİR”

CHP İl Başkanı Teoman Sancar “462 arkadaşımızın hepsi partimizin ferdi, aile mensubu. Genel Başkanımız bir ülkeyi yönetmek üzere yola çıkıyor. Tabi ki çalışma arkadaşlarını seçebilir, anahtar liste dediğimiz budur. Siyaseti bilenler bilir, bu liste delmek kelimesi tamamen bir siyasi argümandır. Genel Başkanımız kendisi söyledi. ‘Ben bu arkadaşları çalışma arkadaşı olarak düşündüm ama başka arkadaşlarımızda Parti Meclisi’ne girdi. Demek ki delegelerimiz bu arkadaşlarla da çalışmama istedi’. Bundan daha güzel tabir var mı? Denizli’den Gülizar Biçer Karaca Parti Meclisi üyesi olmuştur, CHP’nin en üst yönetim organında Denizli’nin temsilcisidir, bizim de gururumuzdur” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.