Şanssızlığa Rağmen Büyük Başarı

Şanssızlığa Rağmen Büyük Başarı

Türkiye Üniversitelerarası Salon Futbolu Kadınlar Grup karşılaşmalarında Pamukkale Üniversitesi Kadın Futsal Takımı,  grubunu 3. olarak tamamladı ve kupa ve madalya alma hakkını kazandı.

A+A-

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nca 22-27 Nisan 2018 tarihlerinde Balıkesir Üniversitesi ev sahipliğinde organize edilen, Türkiye Üniversitelerarası Salon Futbolu Kadınlar Grup Müsabakalarında Pamukkale Üniversitesi Kadın Futsal Takımı 3.lük elde etti.

ŞANSIZ YENİLGİ

PAÜ Kadın Futsal Takımı Antrenörü ve PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Halit Egesoy tarafından yapılan açıklamada başarılı bir turnuva geçirdiklerini ifade ederek, Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi ve 18 Mart Üniversitesi’nin olduğu grupta, oynadıkları 4 maçın 2’sini kazandıklarını,  turnuvanın son gününde İstanbul Üniversitesi Kadın Futsal Takımı ile Play-Off maçına çıktıklarını fakat şanssız bir biçimde yenildiklerini, gelecek sezon daha iyi bir kadro ile daha başarılı neticeler alacaklarını düşündüklerini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.