Sarayköy ile Büyükşehir El Ele Gelişiyor

Sarayköy ile Büyükşehir El Ele Gelişiyor

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Sarayköy’e bağlı Sazak mahallesinde tamamlanan kilitli parke taşı çalışmalarını ve Tepeköy mahallesinde başlayan asfalt çalışmalarını inceledi.

A+A-

SARAYKÖY BÜYÜKŞEHİR İLE GELİŞMEYE DEVAM EDİYOR

 

Büyükşehir Belediyesi Sarayköy Bölge Şefi Ali Genç ve Sarayköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Halil Hıdır ile birlikte çalışma yapılan alanları gezen Başkan Özbaş, ziyaret esnasında karşılaştığı vatandaşlar ile sohbet ederek çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

 

İlk olarak Tepeköy Mahallesinde başlayan asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Özbaş, burada yetkililerden bilgiler alarak yol çalışmalarını gerçekleştiren ekiplerle sohbet etti. Tepeköy – Gölemezli yolunun kısa bir zaman içesinde tamamlanacağını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Hem Tepeköy’den Gölemezli tarafına gitmek isteyen vatandaşlarımızın hem de bu bölgede arazileri bulunan çiftçilerimizin yoğun olarak kullandığı bu yolda Büyükşehir Belediyemiz tarafından genişletme ve dolgu çalışmalarına başlandı. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için yolu 7 metre genişliğinde yapacağız. 28.000 metrekarelik bir soğuk asfalt çalışması yapacağız. Bu çalışmalarla özellikle kış aylarında yaşanan sorunları tamamen ortadan kaldıracak ve Tepeköy mahallemize yakışan bir yola kavuşmuş olacağız. İnşallah Tepeköy mahallemizde çalışmalarımıza devam edecek, burada yaşayan vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeyi sürdüreceğiz” dedi

 

Daha sonra Sazak mahallesinde tamamlanan kilitli parke çalışmalarını inceleyen Başkan Özbaş “Sazak mahallemizin giriş kısımları tahmin edilenden daha fazla kullanılan bir yer. Çünkü burayı sadece mahallede yaşayan vatandaşlarımız kullanmıyor. Ehliyet almak isteyen vatandaşlarımızın direksiyon sınavları da yine burada yapılıyor. O yüzden Sazak mahallemiz özellikle sınav zamanlarında bir yoğunluk yaşıyor. Yıllardır toz ve çamur içerisinde yapılan sınavlar, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapılan bu çalışmalar ile artık tertemiz bir alanda gerçekleştirilecek. Yaklaşık olarak 10.000 metrekare kilitli parke taşı döşendi ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Sazak mahallemizi daha güzel, daha yaşanır yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapılan çalışmalarımız Sazak Mahallesi sakinlerimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Yapılan hizmetlerle Sarayköy’ün kalkınmaya ve gelişmeye devam edeceğini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Hem Büyükşehir Belediyesi hem de Sarayköy Belediyesi olarak örnek alınan, imrenilen bir Sarayköy için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizin her köşesinde hizmet destanları yazıyoruz ve yazmaya devam edeceğiz. İlçemizi bir kilim gibi dokuyacak, daha yaşanır daha gelişmiş Sarayköy hayalimize kısa sürede ulaşacağız. Ben bu hizmet yolculuğumuzda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a hem ilçemizde hayata geçirdiği yatırımlar hem de önümüzdeki süreçte yapılacak olan yatırımlar için çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Daire Başkanlarımıza ve personellerine de ayrıca teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.