Sarayköy Zabıtası Yine Sevindirdi

Sarayköy Zabıtası Yine Sevindirdi

Sarayköy’de Sarayköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim edilen içinde 500 TL olan kayıp cüzdan, 2 ay sonra sahibine teslim edildi.

A+A-

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde cumartesi günleri kurulan ilçe pazarında 2 ay önce bir tezgah üzerinde unutulan ve içerisinde 500 lira bulunan kayıp cüzdan bir esnaf tarafından Sarayköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

İçerisinde kimlik bulunmadığı için zabıta ekipleri tarafından emanette tutulan cüzdan, 2 ay sonra sahibine ulaştırıldı.

Zabıtaya Başvurdu

İlçede hayvancılık yapan 65 yaşındaki Fatma Kılcı, kapalı pazar yerinde kaybettiği cüzdanı bir umut bulmak amacıyla zabıta ekiplerine başvuruda bulundu. Cüzdanının şeklini ve içerisindeki para miktarını zabıta ekiplerine söyleyen Kılcı’ya cüzdanı teslim edildi.

Cüzdanı kaybettiği an zabıtaya sormak aklına gelmediğini aktaran Kılcı, “ Yakın dostlarımın ‘zabıtaya başvuru yap’ demesinin ardından cüzdanımı sormak için belediyenin zabıta ekiplerine durumu anlattım. Çok şükür ki cüzdanım iyi yürekli esnafımız tarafından zabıta ekiplerine teslim edilmiş. Hayvancılık yaptığım için merkezde olmuyorum. 1 veya 2 ay arasında pazar ihtiyaçlarını görmek için merkeze iniyorum. Cüzdanımı bulan esnaf kardeşime ve zabıta ekiplerine çok teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.