Sarayköy’de İki Bayram Arası Şenlik

Sarayköy’de İki Bayram Arası Şenlik

Sarayköy Belediyesi’nin katkıları ile “İki Bayram Arası Çocuk Şenliği” organize edildi.

A+A-

Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile yapılmış olan  ve Sarayköy Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu çocuk şenliği 11 gün devam etti.

Sarayköylü minikler Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi önünde organize edilen şenlikte eğlenceye doydular. Sarayköy Belediyesi’nin Kurban Bayramı’nın ilk gününde başlatmış olduğu çocuk şenliği 31 Ağustos’a dek sürdü.

Başkan Özbaş Yalnız Bırakmadı

“İki Bayram Arası Çocuk Şenliği”nde Şişme oyun grupları, jetonlu oyun grupları, çarkıfelekler, 4 kollu uçaklar, trenler ve pek çok oyun grupları yer aldı ve bu eğlenceli şenlik tam 11 gün devam etti. Miniklerin yanına giderek onları sık sık ziyaret etmiş olan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Bayramların en çok da çocukları sevindirdiğini, kendilerinin de Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramlarında çocukları mutlu etmek istediklerini dile getirdi.

21 Ağustos ve 31 Ağustos tarihleri arasında İki Bayram Arası Çocuk Şenliği düzenlediklerini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, çocukların mutluluğunu görmenin kendilerini de mutlu ettiğini, bu tip etkinliklerin devamının geleceğini, bu etkinliğin okul açılmadan önce öğrencilere güzel bir motivasyon sağladığını, artık onlardan tek beklentilerinin iyi bir okul dönemi geçirmeleri olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.