Sarayköy’ün geleceği için önemli bir proje: Kentsel dönüşüm

Sarayköy’ün geleceği için önemli bir proje: Kentsel dönüşüm

Başkan Özbaş, doğal afetlere karşı hazır bir Sarayköy’ü inşa edeceklerini söyledi.

A+A-

Sarayköy’ün geleceği için önemli bir proje: Kentsel dönüşüm

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçenin doğal afetlere karşı dirençli bir kent olması ve ilçe halkının güven içinde yaşaması için yeni dönemde vatandaşların gönüllü katılımı ile kentsel dönüşüm projesini başlatacaklarını açıkladı. Başkan Özbaş, doğal afetlere karşı hazır bir Sarayköy’ü inşa edeceklerini söyledi.

Sarayköy’de yaşam kalitesini arttıran hizmetlere imza atan Başkan Ahmet Necati Özbaş, 3.dönemi için projelerini art arda sıraladı.

Baraj göletleri, Güneş Enerji Santrali, Engelsiz Yaşam Merkezi, Yaşlı Bakım Merkezi, Organize İhtisas Sanayi Bölgesi gibi gündeme damga vuran projeleri açıklayan Başkan Özbaş, yeni dönemde de hizmet destanlarının süreceğini vurguladı.

Yapımı planlanan projeleriyle vatandaşların övgüsünü alan Sarayköy Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş, ilçenin depreme daha dayanıklı hale gelmesi amacıyla yeni dönemde kentsel dönüşüm projesini hayata geçireceklerini duyurdu.

İlçeyi dirençli bir kent yapmak ve vatandaşların güvenli bir yaşam sürmesini sağlamak istediklerini belirten Başkan Özbaş, “Birinci derece deprem bölgesinde bulunan Denizli’de yaşıyoruz. Bizim için deprem kaçınılmaz. Bu gerçeğin farkındayız. O yüzden ilçemizin geleceği, hemşehrilerimin konforu ve güvenliği için kentsel dönüşüm projesi çok önemli. Görev sürecimiz içerisinde belediyemizde görevli jeoloji yüksek mühendisi ekip arkadaşımız ile yeni inşa edilen yapıların zemin etüt çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ancak daha genişletilmiş bir çalışmaya başlamak istiyoruz. Çünkü asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremler yüreğimize kor gibi düştü ve acılar hala çok taze. Bizler de aynı acıların bir kez daha yaşanmaması için bu çalışmayı en kısa zamanda başlatmak istiyoruz. Hızlı ve yerinde kentsel dönüşüm ile depreme dayanıklı binalar ve modern bir Sarayköy inşa edeceğiz. Kentsel dönüşüm projelerini tüm hemşehrilerimizin gönüllü katılımı ile hayata geçireceğiz” dedi.

DOĞAL AFETLERE KARŞI HAZIR SARAYKÖY

Ayrıca her türlü yaşanabilecek doğal afetlere karşı tam anlamıyla hazır olacaklarını ifade eden Başkan Özbaş, “İlçemizin ve hemşehrilerimizin deprem başta olmak üzere her türlü doğal afete karşı hazırlıklı olması amacıyla kuracağımız arama kurtarma ekibi ile düzenli olarak eğitim ve tatbikatlar yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.